上一頁下一頁
發新話題

與老闆漸入佳境!?(#1, #8, #18, #30, #44, #52, #64, #74)

收藏  |  訂閱
75  26.9k

引用:
原帖由 michaelmcmc 於 2015-12-10 10:38 AM 發表 查看引用來源
其實師姐 好飢渴咁 剛剛好你老闆又填滿到你

姣婆遇著脂粉客XD

做完嗰次之後,老闆會時不時喺公司搣我pet pet,又會攬下我。當然係趁冇人先咁做啦,有同事在場或者公事嘅時候都好正經架。

寫下喺公司幫佢含嗰次啦⋯⋯

老闆自己有間房嘅,其實平時我都成日入去同佢傾野,所以唔會太惹人起疑嘅(除非有聲啦)。

嗰次入去俾份合約佢簽,簽完之後,我就主動幫佢按摩膊頭,佢仲好自然咁挨住我胸口,話好舒服。按摩左一陣佢就話不如幫我按。其實我超級怕jit,按摩膊頭呀頸呀嗰啲會覺得好痺,所以我就話唔洗。

佢:你唔洗我服侍你呀?
我:你係老闆喎
佢:咁呀,除左按摩你仲有咩招數服侍我?

我拎起佢隻手指,含左入口,淨係含第一節,細細力咁啜(唔記得邊個師姐話,最緊要有眼神接觸)。

含完手指之後,我就跪低開始幫佢除褲(每三個男人就有一個著三角底褲?),隔住條底褲搓下老闆仔先 搓到有少少硬再除埋條底褲(我覺得真係開始有啲無法無天,喺公司咁大膽)。

上次都冇咁近鏡望,因為仲係朝頭早,唔算好重味啦,可接受嘅。好耐好耐冇幫人含過,其實好緊張怕整痛佢,所以一開頭淨係舔下錫下啜下個頭,用手開始好慢好慢咁chok,等老闆仔慢慢變大變硬。

男人都鍾意喺女仔服侍佢地嘅時候摸頭?

覺得老闆仔變得硬,就開始含,好似頭先對手指咁,用脷幫頭頭打圈。隻手都冇放架,一路仲chok緊。佢應該係舒服嘅,因為聽到佢少少叫聲。

佢隻手都冇得閒,我一路幫佢含,佢就一路揸我,搞到我又開始興奮。

其實含得耐個口真係會酸軟,開始有啲雪雪聲,我就當正係食雪條咁享受下老闆仔,又快又慢咁。最後當然係隻手幫左好多忙,俾老闆仔搞到一口都係。

引用:
原帖由 babybaby520 於 2015-12-10 09:03 AM 發表 查看引用來源
唔好意思 公司真係好忙 冇時間update 呢幾日喺公司幫老闆含左一次 又騎住佢做多左一次超刺激嘅 再update啦

上次講到...

連底褲都未除,佢已經求其撩起左想要入

結果呢,俾佢冇套入左...(嗱 小朋友唔好學 ...
打真軍好正

引用:
原帖由 babybaby520 於 2015-12-10 01:37 PM 發表 查看引用來源
做完嗰次之後,老闆會時不時喺公司搣我pet pet,又會攬下我。當然係趁冇人先咁做啦,有同事在場或者公事嘅時候都好正經架。

寫下喺公司幫佢含嗰次啦⋯⋯

老闆自己有間房嘅,其實平時我都成日入去同佢 ...
似你享受多啲喎C 妹:smile_o10:

引用:
原帖由 babybaby520 於 10/12/2015 03:37 PM 發表 查看引用來源
...
俾老闆仔搞到一口都係。
...
你老闆吖...真係唔話得喎!返工時間請員工飲精華液。:smile_14:

不過你"口才"咁好,都算係傑出員工啦!以後失業唔使驚喎,我請你!:smile_30:

Thanks for update

引用:
原帖由 babybaby520 於 2015-12-10 09:03 AM 發表 查看引用來源
唔好意思 公司真係好忙 冇時間update 呢幾日喺公司幫老闆含左一次 又騎住佢做多左一次超刺激嘅 再update啦

上次講到...

連底褲都未除,佢已經求其撩起左想要入

結果呢,俾佢冇套入左...(嗱 小朋友唔好學 ...
我都好有幻想空間,我都好鍾意捉住隻手 係咁啪啪到有聲 最好有埋鏡俾你睇埋自己幾淫

引用:
原帖由 chris@hk 於 2015-12-10 04:26 PM 發表 查看引用來源

似你享受多啲喎C 妹:smile_o10:
都係架xd

引用:
原帖由 FGXXY 於 2015-12-11 01:52 AM 發表 查看引用來源

我都好有幻想空間,我都好鍾意捉住隻手 係咁啪啪到有聲 最好有埋鏡俾你睇埋自己幾淫
未試過有鏡做喎 成日都會覺得好尷尬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆