上一頁下一頁
發新話題

與老闆漸入佳境!?(#1, #8, #18, #30, #44, #52, #64, #74)

收藏  |  訂閱
75  26.9k

引用:
原帖由 babybaby520 於 2015-12-6 11:53 PM 發表 查看引用來源
今日都要返工。
(呢句說話有兩種語氣架,自己諗。)

禮拜日一早返到去公司,梗係鬼影都冇。如常咁坐左埋位做野,差唔多11點幾老闆就返黎喇。

打左個招呼,佢就返入房做野。好似平時咁...:smile_ ...

引用:
原帖由 babybaby520 於 2015-12-6 11:53 PM 發表 查看引用來源
今日都要返工。
(呢句說話有兩種語氣架,自己諗。)

禮拜日一早返到去公司,梗係鬼影都冇。如常咁坐左埋位做野,差唔多11點幾老闆就返黎喇。

打左個招呼,佢就返入房做野。好似平時咁...:smile_ ...
你老闆真好,甘就甘快有得食

thanks for your update

引用:
原帖由 babybaby520 於 2015-12-6 11:55 PM 發表 查看引用來源

我幾年冇出過post喇喎師兄
4年前

引用:
原帖由 zDiamondz 於 2015-12-7 04:55 PM 發表 查看引用來源

4年前
咁都俾你發現到!我自己都搵唔返個post.不過啲舊人嘅野無謂睇xd

無update?

引用:
原帖由 FGXXY 於 2015-12-7 02:19 AM 發表 查看引用來源

你咁講,到最後一定食到,失望既話唔介意咪我頂上 你都係到我膊頭
除左高度呢?仲有咩呀?

引用:
原帖由 babybaby520 於 2015-12-7 11:21 PM 發表 查看引用來源

除左高度呢?仲有咩呀?
書生才子型:smile_04: 你仲想有咩 慢慢傾

引用:
原帖由 babybaby520 於 2015-12-7 11:05 PM 發表 查看引用來源

咁都俾你發現到!我自己都搵唔返個post.不過啲舊人�野無謂睇xd
有追開係你嘅post之前,都有同你吹過一排,但你應該唔記得我xp

上回講到我騎喺老闆上面...

佢:嬲完未?
我:都咁樣你仲問?(:smile_42:佢啲timing真係錯哂)

佢拍一拍我pet pet,叫我落返地,然後自己好快咁除淨條褲(一個男人可以完全冇胸到呢個地步:smile_44:)又將我推埋佢張檯度繼續鍚。咁樣攬住鍚其實好暖好sweet嘅。

好快佢就開始將我除淨條底褲,叫我坐上張檯度,我都識做嘅,慢慢除左佢條褲,開始摸(飢渴mode:好耐冇摸過J)唔係好粗不過真係幾長,個頭好大,應該好舒服

佢用手指摸我下面,頂,好舒服,有經驗嘅男人係唔同啲。我high到係咁叫,又忍住唔可以大聲咁。其實都唔知有冇同事返黎...

佢:濕到咁嘅,係咪好想要

我都未黎得切嗲佢,佢就已經將我對腳撐成M字形,底褲都未除,只係夾硬褪埋一邊,佢就拎住JJ頂住入口。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆