上一頁下一頁
發新話題

終於都約得成想試好耐既3P (Updates: P28, P31, P32(完))

收藏  |  訂閱
508  122.0k

引用:
原帖由 【ShinG】 於 2015-11-2 05:11 PM 發表 查看引用來源

點解會話好岩呢? 因為佢一個搞唔掂你?
唔知佢話覺得我唔識飽:smile_13:

引用:
原帖由 jfcs123 於 2015-11-2 06:58 PM 發表 查看引用來源

咁妳唔試下佢 ?

試咩?:smile_53:

引用:
原帖由 ppzoe 於 2015-11-2 09:26 PM 發表 查看引用來源

如果雙方有共識只係玩, 不無可能架
不過冇就算啦
好彩我冇男友囉, 哈

都係既要睇對象
:smile_13::smile_13:唔知幾時到我有機會玩:smile_40:

引用:
原帖由 ppzoe 於 2015-11-9 09:35 PM 發表 查看引用來源

我只能夠講, 對於好揀飲擇食既我嚟講, 有啱既對手既話, why not

對手可遇不可求:smile_40:
等我單身/男朋友肯果陣。。就有機會試啦:smile_40::smile_40:

引用:
原帖由 SawadiBB 於 2015-11-14 06:11 PM 發表 查看引用來源

對手可遇不可求:smile_40:
等我單身/男朋友肯果陣。。就有機會試啦:smile_40::smile_40:
3p 最緊要講feel!

最近有啲事, 連wechat都冇點覆, 唔好講寫埋段3P

諗諗吓, 今晚返屋企就up埋之前寫咗幾少少上嚟, 睇吓幾時再有時間寫, 唔想爛尾架。

........................................................

坐喺佢大比俾佢摸勻全身, 加埋滑潺潺咁, 好淫既感覺。我睇AV好怕見到嗰啲倒gel落啲女到再啪嗰啲, 覺得油淋淋好核突。但原來自己玩嗰時都幾high, 主要係因為佢阿哥對手好大隻, 摸嚟摸去好情色。一路摸一路車, 車車吓我企起身用個人去捽佢, 捽到佢都成身沐浴露, 兩條肉蟲喺浴缸到玩到成身泡。H都行埋入嚟, 從後渣我對波, 下半身貼住我patpat喺到磨。

俾兩個男人夾喺中間, 一時同阿哥攬攬錫錫, 一時同H又攬又錫, 三個人喺浴缸到搞到個個都有泡喺身。

哥: Zoe, 仲有冇力?
Z: 嗯…..(我面對住佢, 佢碌野磨我下面, 佢硬起嚟while我俾佢磨到腳開始軟)
哥: (捉我隻手chok佢碌野, 有泡好好捽) 仲要唔要?
Z: 要啊…嗯….硬咗….我要你插….
H: (H開咗shower, 開始幫我沖身沖走啲沐浴露, 我面對住佢阿哥,一隻手chok佢阿哥, 另一隻手去尋覓H碌野) 淫妹, 要我地一齊扯一齊屌?
Z: (另轉用個身去幫H沖身, 順便沖返乾淨自己個人, 用對波幫佢做massage咁) 係, 我想你地忍唔住….要屌爆我….
H: 今晚唔屌到你叫救命我唔落床, 試吓你個淫西要屌幾多q先冇水出, 試吓你高潮幾多次先夠飽….

引用:
原帖由 ppzoe 於 2015-11-15 03:15 AM 發表 查看引用來源
最近有啲事, 連wechat都冇點覆, 唔好講寫埋段3P

諗諗吓, 今晚返屋企就up埋之前寫咗幾少少上嚟, 睇吓幾時再有時間寫, 唔想爛尾架。

.................................................... ...
希望你快啲冇事,順便update埋個結尾

唔係我出事, 係有啲事忙

Anyway, 應該要長話短說先可以快啲寫完, 但又唔係幾好, 所以要慢慢等, 哈哈…

引用:
原帖由 ppzoe 於 2015-11-15 03:44 AM 發表 查看引用來源
唔係我出事, 係有啲事忙

Anyway, 應該要長話短說先可以快啲寫完, 但又唔係幾好, 所以要慢慢等, 哈哈…

唔怪得咁静咁啦呢兩日
辛苦你喇!仲要照顧埋我地haha

辛苦了

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆