上一頁下一頁
發新話題

FL骨女穿和服好鬼正(有相)

收藏  |  訂閱
1.5k  184.1k

引用:
原帖由 太陽之後 於 2017-6-9 11:17 AM 發表 查看引用來源

仲有個非常跌錢系列77號,由晚班俾客投訴到轉咗早班,以為又可以洗底再黎過,真係唔知富撚班管理搞咩,唔通有某高層包庇佢
佢以為自己係某場777, D 客任佢舞

引用:
原帖由 hkgals 於 2017-6-9 03:18 PM 發表 查看引用來源

佢以為自己係某場777, D 客任佢舞
我諗D土豪客,無咁易就範。

85号同佢熟咗好好倾,叫聲又引死人,樣都幾靚女。F L一向手作仔,佢當然只會手作啦!所以想多D嘢玩應該轉場。

引用:
原帖由 Bigsamson71 於 2017-6-9 06:30 PM 發表 查看引用來源
85号同佢熟咗好好倾,叫聲又引死人,樣都幾靚女。F L一向手作仔,佢當然只會手作啦!所以想多D嘢玩應該轉場。
作為消費者,同樣價錢,當然想指數越高越好嗱。

85号的指数高定低當然因人而定啦。你有的我未必有,我有的你也不一定有。睇下約多幾次會吾會高D。吾通第一次就666咩。

各大神有無106 同333 指數?感謝

再返食61,全6。小肥好食!

各位師兄,上FL,你地買VIP咭,定舖舖清,因為咁嘅價真係貴左D,用咭拉混就可以接受,問題係FL有冇咁多高指數技師可以揀,否則做黎做去都係果幾個,综觀各c兄報告,高指數技師,真係一隻手數得晒 ,好纠结。

引用:
原帖由 小張自強 於 2017-6-9 07:55 PM 發表 查看引用來源
各位師兄,上FL,你地買VIP咭,定舖舖清,因為咁嘅價真係貴左D,用咭拉混就可以接受,問題係FL有冇咁多高指數技師可以揀,否則做黎做去都係果幾個,综觀各c兄報告,高指數技師,真係一隻手數得晒 ,好纠 ...
睇自己啦,搵到岩自己就OK,要係咁試高指數就唔岩你啦FL

引用:
原帖由 Bigsamson71 於 2017-6-9 06:30 PM 發表 查看引用來源
85揾過一次已經好好傾,係咁講佢D閨蜜,波真係大又彈手仲話搞到自己寒背 但係様就一般D牙又黑,指數低只約過一次,早兩日見佢係大堂行來行去好似等緊客!

引用:
原帖由 SS000 於 2017-6-9 07:30 PM 發表 查看引用來源
各大神有無106 同333 指數?感謝

再返食61,全6。小肥好食!
333之前已有講過,要指數高就唔洗搵佢,幾高又靚有波身材適中,頭part係FL算係好!
106如果玩熟咗可能有61的指數

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆