上一頁下一頁
發新話題

一位人妻被人露出的心路歷程** Arrived! 開估!!^^ p.261

收藏  |  訂閱
4.1k  816.2k

快樂人妻變咗快樂淫妻lu

引用:
原帖由 快樂人妻 於 2017-6-2 05:21 PM 發表 查看引用來源
Pictures at:
P.5, p.13, p.16, p.18, p.20, p.22, p.24, p.26, p.28, p.31, p.34, p.36, p.41, p.43, p.45, p.48, p.51, p.53, p.55, p.56, p.59, p.62, p.65

小妹初來報到 來到引版讀文只讀了短短三天時間 一 ...
超喜歡, 因為是同好者, 有機會小妹也分享自己的經歷吧!

引用:
原帖由 快樂人妻 於 2017-8-24 11:55 AM 發表 查看引用來源
外邊嘅狂風暴雨真係好可怕,希望各位注意安全,and wish everyone is safe and sound :smile_o06:

呢場為好多人帶來好大嘅destruction,  但係好感恩沒為本小姐帶來任何影響. 反而老公仲因為呢個風請咗兩日 ...
外面狂風暴雨
屋內翻雲覆雨

引用:
原帖由 Tina33c 於 2017-8-24 02:37 PM 發表 查看引用來源

你都有唔少經歷

引用:
原帖由 Tina33c 於 2017-8-24 02:37 PM 發表 查看引用來源

唔介意嘅話可以share下丫 =)

引用:
原帖由 快樂人妻 於 2017-8-24 03:31 PM 發表 查看引用來源

唔介意嘅話可以share下丫 =)
哩度好熱鬧丫。。。。

老公忽然間俾個客call咗出去,本來老公都唔想show佢,但係呢個西入係佢其中嘅一個大客,所以沒辦法...如果我老公有D咩三長兩短我實唯佢是問!

不過老公出咗去之後,正好可以俾時間喺一天激烈活動之後,搞到身水身汗,"污糟邋遢"嘅我 (成身都係呀陰公) 去浸返個herbal bath, clean一clean自己

香噴噴人妻去咗邊樹呀?~~~

喺到!~ :smile_o15:

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

小弟弟即時有反應

正呀!好想吊你

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆