上一頁下一頁
發新話題

一位人妻被人露出的心路歷程** Arrived! 開估!!^^ p.261

收藏  |  訂閱
4.1k  816.2k

引用:
原帖由 快樂人妻 於 2017-8-21 04:33 PM 發表 查看引用來源

唉....呢到做D咩都好似隨時都沒咩會俾人ban咁,我都沒咩心情喺呢到出post啦,隨時俾人ban咗就唔好啦 ~_~
冇所謂架,Ban左咪開過個新acc囉,我比人Ban過二十幾次都係咁啦,到時新既acc就叫快樂淫妻啦

一次過睇晒65版啦
人妻嘅露出經歷真係好dramatic
只要師姐鍾意就得啦
其實我都想令自己女朋友接受露出,有機會再向師姐請教!

至於師姐怕被ban
其實呢度係唔畀露3點啫
因為admin 都怕被差佬封鋪
到時大家都無得share.....

師姐body好正呀
每次睇完射架機落黎

一次過睇晒65版啦
只要師姐鍾意就得啦

至於師姐怕被ban
其實呢度係唔畀露3點啫
到時大家都無得share.....

引用:
原帖由 nin9sec 於 2017-8-23 07:56 AM 發表 查看引用來源
一次過睇晒65版啦
只要師姐鍾意就得啦

至於師姐怕被ban
其實呢度係唔畀露3點啫
到 ...
Tim有露三點嗎?
佢俾人ban咗喎

引用:
原帖由 badman16 於 2017-8-23 10:05 AM 發表 查看引用來源
師姐body好正呀
每次睇完射架機落黎
每次?啫係一日幾多次先? =P

引用:
原帖由 快樂人妻 於 2017-8-23 04:13 PM 發表 查看引用來源

每次?啫係一日幾多次先? =P
我都一日幾次啦:smile_13:

等你等到...J都軟了,好想睇你圖文並茂嘅更新^^

外邊嘅狂風暴雨真係好可怕,希望各位注意安全,and wish everyone is safe and sound :smile_o06:

呢場為好多人帶來好大嘅destruction,  但係好感恩沒為本小姐帶來任何影響. 反而老公仲因為呢個風請咗兩日假留咗喺屋企一齊過二人世界 :smile_o13:

外邊係狂風過後....... 而屋內嘅狂風.......

停都未停過

引用:
原帖由 快樂人妻 於 2017-8-24 11:55 AM 發表 查看引用來源
外邊嘅狂風暴雨真係好可怕,希望各位注意安全,and wish everyone is safe and sound :smile_o06:

呢場為好多人帶來好大嘅destruction,  但係好感恩沒為本小姐帶來任何影響. 反而老公仲因為呢個風請咗兩日假 ...
嘩人妻你真係design人~ 執哂d圖~
哈哈

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆