上一頁下一頁
發新話題

一位人妻被人露出的心路歷程** Arrived! 開估!!^^ p.261

收藏  |  訂閱
4.1k  816.2k

我都想知啊=_=!

引用:
原帖由 無政府118 於 2017-8-18 02:23 PM 發表 查看引用來源
快樂人妻,tim Ching喺咪轉咗場呢?
大家快D叫佢出現啦 可能佢就會出現喺大家面前架啦 =P

引用:
原帖由 快樂人妻 於 2017-8-18 04:28 PM 發表 查看引用來源

都要睇下邊個叫先得架:smile_40:

香香叫Tim Ching即出現啦……

引用:
原帖由 快樂人妻 於 2017-8-18 04:28 PM 發表 查看引用來源

你叫一聲,好過我哋嗌十萬句啦
你不如色誘下佢:smile_47:
睇下效果點?

我有時同佢行埋時會熄晒燈打開窗簾做, 有冇人見到就唔知了, 不過真係見到應該唔叫走光, 係叫睇光

香香繼續出post,圖文並茂,召喚Tim 兄返嚟啦,唔返嚟都比我地知道佢去咗邊個場繼續佢嘅精彩分享!

引用:
原帖由 lostergundam 於 2017-8-21 02:10 PM 發表 查看引用來源
香香繼續出post,圖文並茂,召喚Tim 兄返嚟啦,唔返嚟都比我地知道佢去咗邊個場繼續佢嘅精彩分享!
唉....呢到做D咩都好似隨時都沒咩會俾人ban咁,我都沒咩心情喺呢到出post啦,隨時俾人ban咗就唔好啦 ~_~

引用:
原帖由 快樂人妻 於 2017-8-21 04:33 PM 發表 查看引用來源

唉....呢到做D咩都好似隨時都沒咩會俾人ban咁,我都沒咩心情喺呢到出post啦,隨時俾人ban咗就唔好啦 ~_~
支持你呀:smile_38::smile_38::smile_38:

引用:
原帖由 快樂人妻 於 2017-8-21 16:33 發表 查看引用來源

咁只send比我,咁我咪唔會投訴你囉^^好想知你變成唔介意扮唔知比人睇你走光嘅轉捩點 究竟發生咩事呢?定ex慢慢,慢慢用唔同事件去挑起你嘅原始慾望呢?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆