上一頁下一頁
發新話題

一位人妻被人露出的心路歷程** Arrived! 開估!!^^ p.261

收藏  |  訂閱
4.1k  816.1k

引用:
原帖由 快樂人妻 於 2017-8-15 04:10 PM 發表 查看引用來源

私人講我都驚俾人ban
俾其他人ban

今日畫圖畫了半日,畫到某個位stuck咗諗唔到應該點畫,喺非常之frustrated嘅心情底下,決定落樓下做gym出身汗,clear my head.  點知俾我喺下邊遇到個嘔心男 :smile_o14:

因今日畫圖畫到心情麻麻,所以淨係穿咗件普通tshirt短褲就落樓,根本絕沒露出之意,點知都會俾個嘔心男望.

佢身形同樣貌都已經非常之難睇,不過外表係點其實佢都唔想嘅,所以都唔緊要. 但係重點係佢不停望住我下面,佢唔係一般偷偷摸摸咁偷望喎,係用凝視嘅方式咁去明望喎. 我都莫名其妙,我今日穿得好普通啫,究竟有咩好睇??我望下自己下面check check, 我先知原來我條褲搞到我下面好凸出...cameltoe好明顯.....

若然佢係偷偷哋望嘅話,我都會由得佢,its ok.  但係佢用凝視咁嘅方式行到邊望到邊就令到我有D反感

我以為我望住佢,佢會心虛望得收歛D啦,但係佢竟然臉不改容繼續stare喎!我係真心俾佢望到好唔自在,好反感架.  我心諗,你要望女仔都望得respectful D啦好心......

引用:
原帖由 快樂人妻 於 2017-8-15 06:26 PM 發表 查看引用來源
今日畫圖畫了半日,畫到某個位stuck咗諗唔到應該點畫,喺非常之frustrated嘅心情底下,決定落樓下做gym出身汗,clear my head.  點知俾我喺下邊遇到個嘔心男 :smile_o14:

因今日畫圖畫到心情麻 ...
轉位置得嗎?

個嘔心男有無望其他人呢?操緊手瓜扮大隻仔引妳注意

引用:
原帖由 快樂人妻 於 2017-8-15 06:26 PM 發表 查看引用來源

你太厚肉…他不想轉移目光

引用:
原帖由 快樂人妻 於 2017-8-15 18:26 發表 查看引用來源

你講比我聽,點會有人ban你?
佢咁衰,唔好益佢,益我啦^^
隻cameltoe好好肉,脹卜卜嘅極品西,軟滑 彈手,令人愛不惜手,𥄫都要有技巧,飛擒大咬咁𥄫唔係個個囡囡接受到...

引用:

快樂人妻隻閪認真鬼咁好肉:smile_47:
啪啪啪肯定水多到噴

引用:
今日畫圖畫了半日,畫到某個位stuck咗諗唔到應該點畫,喺非常之frustrated�心情底下,決定落樓下做gym出身汗,clear my head.  點知俾我喺下邊遇到個嘔心男 :smile_o14:

哈哈
對佢黎講太吸引⋯⋯忍唔住

仍然等緊你嘅心路歷程^^
如果比個靚靚後生大隻仔咁明𥄫你,你會唔會濕哂?打開對脾比佢睇清楚你妹妹個水印呢?

上次gym都見到一個中女咁著,後邊睇都正,充份突出pat pat的線條,睇到都有反應,c姐有冇影后呀

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆