上一頁下一頁
發新話題

一位人妻被人露出的心路歷程** Arrived! 開估!!^^ p.261

收藏  |  訂閱
4.1k  816.1k

師姐你同tim師兄對話十分精彩,師姐你應該由tim師兄中學到不少野

我反而想知你ex用咗幾耐時間將你培育出愛露出嘅你
可能有問過但我無追post,望見諒

喂,快樂人妻
你隻閪有冇tim少條女嗰隻咁滑呢?:smile_47:

引用:
原帖由 電梯變態的老闆 於 2017-8-10 19:01 發表 查看引用來源
我反而想知你ex用咗幾耐時間將你培育出愛露出嘅你
可能有問過但我無追post,望見諒
我都想知,心態點樣轉變

一直做CD ROM都冇乜回覆
首先講句 人妻你既故事真係好正 小弟舉旗致敬
我都成日好鍾意露出女友, 但只限好似會有人睇到 但其實唔想比人睇到既矛盾之間
睇你篇文我想像到如果係你EX又飲大左絕對好想露出自個女友比FD睇
一來威 二來有征服感 但問心真係做唔出比其他人見到自己女友裸體
不過既然過左去 上黎抒發下就算吧

引用:
原帖由 玩引猿 於 2017-8-11 01:07 AM 發表 查看引用來源
一直做CD ROM都冇乜回覆
首先講句 人妻你既故事真係好正 小弟舉旗致敬
我都成日好鍾意露出女友, 但只限好似會有人睇到 但其實唔想比人睇到既矛盾之間
睇你篇文我想像到如果係你EX又飲大左絕對好想露出自個女友比F ...
Haha大家都有自己嘅矛盾,你想你女友走光,但又唔想俾人睇到佢走光.咁有沒試過真係俾人見到佢走光?

引用:
原帖由 無政府118 於 2017-8-10 08:07 PM 發表 查看引用來源
喂,快樂人妻
你隻閪有冇tim少條女嗰隻咁滑呢?:smile_47:
個個女人下面都係差唔多咁嘅樣架啦,唔係咩

引用:
原帖由 快樂人妻 於 2017-8-11 06:08 AM 發表 查看引用來源

個個女人下面都係差唔多咁嘅樣架啦,唔係咩
緊係唔係啦!
男人下面個個都唔一樣啦

引用:
原帖由 cloudc13 於 2017-8-11 06:27 AM 發表 查看引用來源

緊係唔係啦!
男人下面個個都唔一樣啦
咁你又啱啵,不過我又沒咩機會可以見到其他女人下面,唔知都好正常啫. 邊有你哋D男人咁清楚喎

快樂人妻香香,應該系好自大,睇吾起身邊的男人,但又好想引人....但只若隱若現……又吾會比人睇到佢又厚肉又濕……有一絲絲淫汁的鲍鮑……因為佢想引人地……系比你地睇……但系你地沒有一個有資格插佢鮑鲍law......果種鐘意睇到人地表情……有得睇無得食……喜歡比人用眼來視姦的感覺……真系好正……矛盾心理……haha   ^o^

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆