上一頁下一頁
發新話題

徵友18-88 歲 <>(round 3)

收藏  |  訂閱
1.5k  30.5k

引用:
原帖由 ccf1116 於 2009-7-28 01:44 PM 發表 查看引用來源

咁你賣吾賣腳趾公?:smile_41:
你想做用家

引用:
原帖由 winteryyc 於 2009-7-28 01:46 PM 發表 查看引用來源
我回來了

我終於搵到份番工可以上網既工啦
小冬........:smile_38:
唔好意思......真係搵唔倒咩工比你......間間我識既公司, 都同我一樣.....屎左九成..........:smile_42:

引用:
原帖由 winteryyc 於 2009-7-28 01:46 PM 發表 查看引用來源
我回來了

我終於搵到份番工可以上網既工啦
理想工作

引用:
原帖由 胡show仔 於 2009-7-28 01:57 PM 發表 查看引用來源
拋得個身出嚟賣埋啦:smile_30:
擺上也WHO拍賣.......:smile_30:

引用:
原帖由 Purple_Dino 於 2009-7-28 01:58 PM 發表 查看引用來源

擺上也WHO拍賣.......:smile_30:
冇人睇架 , 上 bay 啦 , 多 d 人架 :smile_30:

引用:
原帖由 細雨紛飛 於 2009-7-28 01:59 PM 發表 查看引用來源
冇人睇架 , 上 bay 啦 , 多 d 人架 :smile_30:
又多一位想必:smile_30:

引用:
原帖由 ccf1116 於 2009-7-28 01:32 PM 發表 查看引用來源

有無人請架…:smile_o05:
我唔識人請.....:smile_13:
咁你係咪唔食架啦:smile_24:

引用:
原帖由 Purple_Dino 於 2009-7-28 01:57 PM 發表 查看引用來源

小冬........:smile_38:
唔好意思......真係搵唔倒咩工比你......間間我識既公司, 都同我一樣.....屎左九成..........:smile_42:
冇問題啦
搵到份好工
最緊要時間正常 收入正常 有得上網吹水 唔多洗做野丫麻 :smile_30:

引用:
原帖由 Inliz 於 2009-7-28 02:05 PM 發表 查看引用來源

我唔識人請.....:smile_13:
咁你係咪唔食架啦:smile_24:
勾引個番黎啦!成頭家等妳養架!!!:smile_o01::smile_o01:

引用:
原帖由 胡show仔 於 2009-7-28 02:01 PM 發表 查看引用來源
又多一位想必:smile_30:
爸爸而家開始拍賣~~搵人出個抵價先啦 :smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆