上一頁下一頁
發新話題

徵真命天子

收藏  |  訂閱
186  2.5k

引用:
原帖由 moroy 於 2008-10-9 11:25 AM 發表 查看引用來源
秘書大婶 :
  請问 咩叫 "吾吹!! " 呀  ???
嫖賭飲盪吹...

吹..以前食煙好似叫吹...至於食咩煙呢...自己諗la

引用:
原帖由 孤獨的推銷員 於 2008-10-9 11:28 AM 發表 查看引用來源
支持下先
死跟:smile_22: :smile_22:

一於死跟住你...一定有好野:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 你奧仔 於 2008-10-9 11:33 AM 發表 查看引用來源

死跟:smile_22: :smile_22:

一於死跟住你...一定有好野:smile_30: :smile_30:
唔好亂講嘢:smile_45:

引用:
原帖由 孤獨的推銷員 於 2008-10-9 11:34 AM 發表 查看引用來源

唔好亂講嘢:smile_45:
講下笑姐

引用:
原帖由 moroy 於 2008-10-9 11:25 AM 發表 查看引用來源
秘書大婶 :
點阿,阿叔!!!!吾吹都5知,自己檢討下拉!!!!

引用:
秘書大婶 :
你日又吹夜又吹,系公司吹,出街吹,返屋企又吹,甘都吾知咩叫吾吹......

引用:
原帖由 angiejo 於 2008-10-9 11:40 AM 發表 查看引用來源

我末冲諒.......    返工先 .

引用:
原帖由 angiejo 於 2008-10-9 11:42 AM 發表 查看引用來源

你日又吹夜又吹,系公司吹,出街吹,返屋企又吹,甘都吾知咩叫吾吹......
哦..................
  果d係 "呼吸" ......   咩  你個真命天子  唔可以 "呼吸"架 ?
咁   同死人冇分别喔 .....

引用:
原帖由 angiejo 於 2008-10-9 11:40 AM 發表 查看引用來源

咁我e個阿叔都係走先:smile_43: :smile_43:

引用:
原帖由 angiejo 於 2008-10-8 06:40 PM 發表 查看引用來源
本小姐今年280個月有多
6尺高 (著左7寸高跟鞋)
吾煙吾酒吾wet........
秘書一名,朝9晚6,

徵真命天子   為36歲以下既香港人  身高173CM以上
學歷大專以上  年收入吾少於25萬
對感情專一,吾賭、吾嫖、吾吹! ...
呀女你唔好咁高要求啦,呢D人好難搵架,有齊以上條件又咁啱單身喎,邊有咁理想呀.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆