上一頁下一頁
發新話題

FL骨女穿和服好鬼正(有相)

收藏  |  訂閱
1.5k  183.1k

引用:
原帖由 lesliechan777 於 2017-1-18 04:43 PM 發表 查看引用來源
030,只可摸波,其他免问。按摩0K
唔該哂cHing!

引用:
原帖由 lesliechan777 於 2017-1-18 04:43 PM 發表 查看引用來源
030,只可摸波,其他免问。按摩0K
Blacklist,FL的囡好保守。

引用:
原帖由 lesliechan777 於 2017-1-17 09:40 PM 發表 查看引用來源
85未试,36做到20号休假,18和36,服务好,足钟
36 應該辭左工啦,有買趁手。18,36都唔錯,幾熱情,不過兩個都波細。
呢兩個指數都366,漸講白尐啦,上路碰碰車,中路任食,下路開到門口,有毛有唇有水,入到幾節手指就睇你彩數啦。
我自己mark開兩個,已經熟晒,其中一個開到666,成隻手指入晒。另一個就開到066,入唔晒,不過玩到佢出水,大家happy。

引用:
原帖由 一一一木木木 於 2017-1-18 08:38 PM 發表 查看引用來源

36 應該辭左工啦,有買趁手。18,36都唔錯,幾熱情,不過兩個都波細。
呢兩個指數都366,漸講白尐啦,上路碰碰車,中路任食,下路開到門口,有毛有唇有水,入到幾節手指就睇你彩數啦。
我自己mark開兩個,已經 ...
师兄果然是F L前背,可以比小小提示另外2个开放的技师啊!年纪多大?

引用:
原帖由 t7 於 2017-1-18 01:44 PM 發表 查看引用來源
我都想知85,睇照片好似幾正
大波 牙黃

引用:
原帖由 一一一木木木 於 2017-1-18 08:38 PM 發表 查看引用來源

我自己mark開兩個,已經 ...
两個都唔靚。

引用:
原帖由 中環奔放的湯圓 於 2017-1-18 11:01 PM 發表 查看引用來源

两個都唔靚。
对,只是想试老师和部長

引用:
原帖由 sunvoice 於 2017-1-15 11:10 AM 發表 查看引用來源

和服好L正
係!所以才吸引我,比咗料你去咗未?番來講下好喎!

引用:
原帖由 bbcat167 於 2017-1-17 02:23 AM 發表 查看引用來源

我係FL試過衫衫(指數:363), 實唔唔(指數:366), 前部長唔記得幾多號(指數:366)都唔錯, 有興趣可以去試下!
Ching三個指數都偏高都幾叻噃!一般要同佢哋好熟又或者靚仔先有咁高噃!

引用:
原帖由 lesliechan777 於 2017-1-19 12:01 AM 發表 查看引用來源
对,只是想试老师和部長
咁又係呀。兩個服務心都很好,應該要做的都做足,但唔好預有很出位的服務。
老師手正骨水質素高,調情手法亦好,熟左重會同你研究點玩最舒服。
部長就有不俗的挑逗性,我第一次搵佢,出完一野,臨走已經俾佢玩到又扯起個帳幕。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆