上一頁下一頁
發新話題

FL骨女穿和服好鬼正(有相)

收藏  |  訂閱
1.5k  184.0k

引用:
原帖由 fai5354 於 2017-5-27 05:44 PM 發表 查看引用來源
其實間間都有查,實力雄厚D就門口查,話比骨場知將會查;實力差D就便衣成日查
冇錯有D做样有D就真係做野

引用:
原帖由 小張自強 於 2017-5-26 10:25 PM 發表 查看引用來源

FL技師說最近都有查,至於客服收晒技師照片,聶經理說壞了,信不信由你。
我今日微信客服沒有照片,回覆是不再放了,那個聶經理又是順口開河,大陸人作風,都係果句,客服要收照片,各位c兄,風險自行判断。

引用:
原帖由 小張自強 於 2017-5-27 06:28 PM 發表 查看引用來源

我今日微信客服沒有照片,回覆是不再放了,那個聶經理又是順口開河,大陸人作風,都係果句,客服要收照片,各位c兄,風險自行判断。
今曰亮部長有照片發放啊

引用:
原帖由 lesliechan777 於 2017-5-27 06:42 PM 發表 查看引用來源
今曰亮部長有照片發放啊
部長有放,但客服無放,咁先奇怪,問技師一定話安全,叻哥你親自你了解吓,我今日去左FY,一切正常,客是明顯少了,我識果几個無咁紅技師,都在朋友圈揾客 。

引用:
原帖由 小張自強 於 2017-5-27 07:10 AM 發表 查看引用來源

封号可以開個新号,無需要删技師照片,聶經理解釋是壞了,有D女完全唔知有咁嘅事,仲要我講佢先知,至於酒店,平安都係酒店嗱,同意師兄果句,上到去馬上做part 2, 完事後,個心定D, ...
搞到咁仲去!隨時連份工都無九埋架!

FL話自己好安全,聽講係上星期有晚查過一次,不過一早通晒水,技師全部成功撤退。
我今日上過去,星期六黎講,得半場人,算好淡。不過都見到人來人往,我上4樓,無有怕。

引用:
原帖由 一一一木木木 於 2017-5-27 09:00 PM 發表 查看引用來源
FL話自己好安全,聽講係上星期有晚查過一次,不過一早通晒水,技師全部成功撤退。
我今日上過去,星期六黎講,得半場人,算好淡。不過都見到人來人往,我上4樓,無有怕。
森哥,客服連相都收哩,咁揚,係c兄都收到暗示啦,至於4樓,FL唔係我主場都上過去啦,公安點會唔查呀,心理上好過D,我本來都约左技師,知道客服呢單嘢,即刻取消,返我主場,心理上安全D,實質一樣咁危。

引用:
原帖由 小張自強 於 2017-5-27 06:51 PM 發表 查看引用來源

部長有放,但客服無放,咁先奇怪,問技師一定話安全,叻哥你親自你了解吓,我今日去左FY,一切正常,客是明顯少了,我識果几個無咁紅技師,都在朋友圈揾客 。
都是我說的實力雄厚已知一定這一兩日來查,客服不放相,即是唔想做生客和walkin客,少咗客人,捉中機會又少D,寧願這個星期做少D生意,過幾日就會正常番

引用:
原帖由 一一一木木木 於 2017-5-27 09:00 PM 發表 查看引用來源
通常收到風果排就叫技C不脫衣,之前平安爆水管前兩日,技C說不可脱衣,過咗星期六就冇事,因為收到風要來查,但都有技C違規過不了兩天,封場!

引用:
原帖由 fai5354 於 2017-5-27 10:17 PM 發表 查看引用來源
都是我說的實力雄厚已知一定這一兩日來查,客服不放相,即是唔想做生客和walkin客,少咗客人,捉中機會又少D,寧願這個星期做少D生意,過幾日就會正常番
今朝客服正常翻啦

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆