上一頁下一頁
發新話題

一位人妻被人露出的心路歷程** Arrived! 開估!!^^ p.261

收藏  |  訂閱
4.1k  816.0k

香香放開隻手,等我嚟

等你好耐啦,有新相,正。

限定自己每日都做運動,睡前不玩電話,盡量讓自己放鬆心情,慢慢就好快調節到的,加油

引用:
原帖由 快樂人妻 於 2017-8-1 09:54 AM 發表 查看引用來源
Sorry啊咁多位 因為老公返咗來,所以呢段時間日日都陪住老公. 大家都知道老公飛咗嗰段時間小妹我有幾"難捱"架啦,所謂小別勝新婚呀嘛,等咗咁耐終於等到老公仔返來. 而且大家都知道我老公&# ...
我又要同你一齊跑步

引用:
原帖由 快樂人妻 於 2017-8-1 09:54 AM 發表 查看引用來源
Sorry啊咁多位 因為老公返咗來,所以呢段時間日日都陪住老公. 大家都知道老公飛咗嗰段時間小妹我有幾"難捱"架啦,所謂小別勝新婚呀嘛,等咗咁耐終於等到老公仔返來. 而且大家都知道我老公&# ...
紅扑扑嘅曬過太陽嚟?

引用:
做乜咁手多,自己夾自己 粒 lin lin 呀:smile_o10:

原來咁就係C cup波波,好靚好豐滿,不如等我幫你掃lin啦,輕輕揸波波,好唔好?

作日下午自己喺屋企休休閒閒咁開咗枝紅酒,正當我準備出露台一邊飲紅酒一邊睇書嘅時候. 有位網友email問我星期日同老公去咗邊到玩,開始時都係閒話家常咁簡明話佢知同老公去咗買野shopping... 但係之後佢開始問我同老公一齊時有沒特別事發生,有沒曳曳走光引人,穿咩衣服,我就開始逐一回答佢嘅問題...
shopping...試鞋...穿短裙....有走光...

當呢位網友一聽到我嘅回應入面包含著"短裙"以及"走光"之後,佢馬上問我當時穿嘅係條點樣嘅裙?咩款式嘅內褲?試鞋嘅時候係點樣走光?

之後我竟然好大方咁offer問佢...
"想唔想我換衫穿返嗰日穿嘅嗰條裙同底底上身俾你睇?"
網友當然答我話佢想啦 (surprised? )
之後我就穿返當日所穿嘅短裙,以及當日所穿嘅底底...坐喺露台到,將當時嘅情境同人物,慢慢講返出來...

星期日同老公shopping其間我睇中咗幾對鞋. 我試鞋嘅時候老公過咗隔離鋪頭睇野,我當時試緊一共四對鞋,其間全程沒翹腳,咁大家都知試鞋要穿又要除,對腳好自然就會郁來郁去架嘛. 有幾次坐我對面個男仔陪緊佢女友/女性朋友試鞋,我將我對腳輪流遞高嘅其間我見到佢望住我對腳,我自己都見到自己對腳張開咗望到入面,見到自己條底底,所以我肯定個男仔都睇到晒...

喺我試緊第二對鞋嘅時候,我穿咗對鞋上對腳到之後我就將我個身埃後,然後將對腳平放喺地下,睇下對鞋靚唔靚. 但係因為我穿鞋嘅時候對腳要左右遞高....令到我條裙縮起咗.....

我真係唔係有心將條裙揭到咁高架,所以呢件事真係出於意外. 相信睇開我D posts嘅人都知道呢個唔係我嘅style, 我唔會喺大庭廣眾揭起條裙來走光咁明顯架. 我係真係直到我個身埃後咗,對腳平放咗之後先見到. 當我發現自己條裙揭起晒之後,我見到自己下面露晒出來...我條白色lace底底完全exposed晒出來,其實宜家諗返起都覺得好醜怪...... :smile_13:

https://www.dropbox.com/sc/4no1e ... 494zhJgSgCWk-AIzGGa

但係唔知點解我當時仲可以好calm, 好冷靜. 沒即時大動作咁將整返好條裙...... Instead, 我竟然等咗大概五至六秒後我先慢慢將條裙扯返低.....所以對面個男仔喺呢短短五至六秒嘅時間入面,可以清楚睇到我條白色lace底底completely喺佢眼前exposed晒出來.....

我將條裙扯返低遮返住自己下面,然後先若無其事咁起身行去塊鏡前面照下自己睇下對鞋好唔好睇...我全程同個男仔零眼神接觸,因為唔想俾佢知我知道佢睇到我走光...

之後沒耐我老公就返來啦,我繼續試埋第三對鞋,但係因為老公喺隔離當然我換鞋時嘅姿勢都會小心好多,同埋收斂好多啦.  但係始終我條裙真係好短,穿鞋除鞋嘅時候對腳一定會張開俾對面個男仔望到入去,我見到個男仔繼續鬼鬼鼠鼠咁偷望我下面....

其實當個男仔喺佢自己女友面前偷望我.....而我又喺我自己老公面前俾佢偷望我走光....我當時竟然會有一種份外強烈嘅刺激感......:smile_44::smile_44:

引用:
原帖由 快樂人妻 於 2017-8-2 08:00 AM 發表 查看引用來源
作日下午自己喺屋企休休閒閒咁開咗枝紅酒,正當我準備出露台一邊飲紅酒一邊睇書嘅時候. 有位網友email問我星期日同老公去咗邊到玩,開始時都係閒話家常咁簡明話佢知同老公去咗買野shopping. ...
特定環境下外露下面全濕

引用:
原帖由 快樂人妻 於 2017-8-2 08:00 AM 發表 查看引用來源
作日下午自己喺屋企休休閒閒咁開咗枝紅酒,正當我準備出露台一邊飲紅酒一邊睇書嘅時候. 有位網友email問我星期日同老公去咗邊到玩,開始時都係閒話家常咁簡明話佢知同老公去咗買野shopping. ...
一撮小濃密的陰毛很sexy

Lace下面有個小小黑森林,好神秘^^我想去探險,進入森林,找尋小溪搵水源,享受清甜嘅甘露^^

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆