上一頁下一頁
發新話題

FL骨女穿和服好鬼正(有相)

收藏  |  訂閱
1.5k  184.0k

引用:
原帖由 fai5354 於 2017-5-24 06:29 PM 發表 查看引用來源
只能説V7現在還有更新
佢打環保場姐,手推都冇事

引用:
原帖由 中Q左六合彩 於 2017-5-23 01:09 PM 發表 查看引用來源

唔係佢既態度令我半個鐘踢佢出房,而係佢既質素令我踢左佢出房。
原來199是佢細妹,我冇按過但前台見過真人反晒胃。
最慘係呢件77(前93)啲相幾上鏡,個個新客約佢一次唔再搵佢都做到好多生意,呢啲叫照騙
FL以前都無咁多照騙,係近年班管理唔知搞咩放咁多照騙,好似77咁無家教衰西仲日日放出黎騙人:smile_39::smile_43:

有冇ching試過8仔?
佢未整容之前已經想試,早排睇客服個樣嚇死人,原本打消念頭
但上星期6撞見又好似唔係太差咋喎,又心思思想約,想問指數如何?:smile_30:

引用:
原帖由 Casval17 於 2017-5-25 04:15 PM 發表 查看引用來源
有冇ching試過8仔?
佢未整容之前已經想試,早排睇客服個樣嚇死人,原本打消念頭
但上星期6撞見又好似唔係太差咋喎,又心思思想約,想問指數如何?:smile_30:
一試無彷,起码有363,红牌服务有保証卦

引用:
原帖由 lesliechan777 於 2017-5-25 04:46 PM 發表 查看引用來源
我有试过六六三!要睇佢当日心情:smile_44:

引用:
原帖由 ho501501 於 2017-5-25 04:53 PM 發表 查看引用來源

我有试过六六三!要睇佢当日心情:smile_44:
后生靓女又大波,几好啊

引用:
原帖由 lesliechan777 於 2017-5-25 04:46 PM 發表 查看引用來源
363指數太低了,366,663 才合我心水,最好當然666-9.

引用:
原帖由 小張自強 於 2017-5-25 05:05 PM 發表 查看引用來源

363指數太低了,366,663 才合我心水,最好當然666-9.
9即係有得開大?後生女會唔會好高難度?

引用:
原帖由 Casval17 於 2017-5-25 05:08 PM 發表 查看引用來源

9即係有得開大?後生女會唔會好高難度?
FL肯定有女出去開大,唔洗咁驚吖。有錢難度點會高。

引用:
原帖由 小張自強 於 2017-5-25 05:15 PM 發表 查看引用來源

FL肯定有女出去開大,唔洗咁驚吖。有錢難度點會高。
出去开無意思,即場先夠刺激同有挑战性

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆