上一頁下一頁
發新話題

~車震遇著洗車佬~ (有少少更新~衝紅燈[email protected] No.399)*有相睇@P.39 No.573*

收藏  |  訂閱
939  95.5k

大家咁話.....^^
引用:
原帖由 ~Chrissie~ 於 2011-1-24 01:08 PM 發表 查看引用來源

加油啊~~

chrissie .... 妳睇下大鳥兄幾錫妳.....^^

引用:
原帖由 車哥哥 於 2011-1-24 01:54 PM 發表 查看引用來源
chrissie .... 妳睇下大鳥兄幾錫妳.....^^
你地個個都好錫我~~ :smile_o06: :smile_o06:

黑嗎嗎邊有人理呀..應該唔好停..其實如果有人係附近係唔係會更HIgh呢
引用:
原帖由 ~Chrissie~ 於 2011-1-24 12:15 AM 發表 查看引用來源
尋日心情唔係幾好...好彩晏晝就可以見到阿 Matt...即刻開心返晒~~
因為尋日係星期六...阿 Matt 唔駛返工...所以揸左架車黎接我...
拍拖嘅過程唔多講嘞...都係行街睇戲食飯咁啦...最 ...

引用:
原帖由 ~Chrissie~ 於 2011-1-24 01:27 PM 發表 查看引用來源

係咩黎架 ? :smile_41: :smile_41:
Chrissie, 真係好唔抵得 Matt 有一個你咁好既女友,:smile_o04: ,真的很羨慕Matt 。Anyway , 希望你地無個永遠相親相愛啦!你上個 post 送林子祥隻歌比 Matt ,今日我送番隻葉倩文隻祝褔比你地兩個聽,祝你地永遠幸福…~~:smile_o05:

Btw : 到送埋比…車哥同埋 B 姐聽啦…

~祝福~  所有有情人................

~徘徊叢林迎著雨 染濕風中的髮端
     低訴細雨 路遙若困倦
     靜靠彎彎小草倚清泉

悠悠流泉隨路轉 偶於山中轉數圈
     一片軟軟漸黃落葉

盪向清溪之中早飄遠

啊 過去過去 多少次心亂
     今天今天 隨著雲煙漸遠
     聽聽鳥語 靜望雨絲飄斷
     悄悄的風 贈我衷心 祝福一串

啊 送你送你 祝福永不斷

輕輕的飄 尋覓無邊路遠
     借那鳥語 路上細添溫暖
     拜託清風〔叮囑清風〕
     奉上衷心 祝福千串

拜託清風 奉上衷心 祝福千串

引用:
原帖由 ~Chrissie~ 於 2011-1-24 01:29 PM 發表 查看引用來源

哈哈~~:smile_40: :smile_40:
一早知你係度大隻講,口康康…:smile_o16: :smile_o04:

引用:
原帖由 ~Chrissie~ 於 2011-1-24 01:41 PM 發表 查看引用來源

我無諗過搵後備啊.... :smile_o05:
唔駛周圍揾,我咪係囉…:smile_o05:

引用:
原帖由 hkkenken69 於 2011-1-24 02:01 PM 發表 查看引用來源
黑嗎嗎邊有人理呀..應該唔好停..其實如果有人係附近係唔係會更HIgh呢
好似唔係幾好嘅...:smile_13: :smile_13:

引用:
原帖由 車哥哥 於 2011-1-24 01:54 PM 發表 查看引用來源
唉!鍚咩吖,我連後備都無份做吖…:smile_o16:

引用:
原帖由 damabird123 於 2011-1-24 02:04 PM 發表 查看引用來源

Chrissie, 真係好唔抵得 Matt 有一個你咁好既女友,:smile_o04: ,真的很羨慕Matt 。Anyway , 希望你地無個永遠相親相愛啦!你上個 post 送林子祥隻歌比 Matt ,今日我送番隻葉倩文隻祝褔比你地兩個聽,祝你地 ...
好感動啊~~多謝晒你呀 !! :smile_38: :smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆