上一頁下一頁
發新話題

分享 : 我點樣征服超級保守的GF

收藏  |  訂閱
792  140.4k

thank you

追返曬d POST LU..!
可惜樓主仲未攻破最後防線,可喜呢個POST仲未死!
樓主要繼續加油!

引用:
原帖由 simpson1225 於 2009-6-2 04:34 PM 發表 查看引用來源
樓主要繼續加油!
所以要努力再傾...

回覆 773# 的帖子

講得岩,我繼續做樓主FANS

引用:
原帖由 simpson1225 於 2009-6-3 03:34 PM 發表 查看引用來源
講得岩,我繼續做樓主FANS
無錯,等緊我偶像出POST:smile_35:

睇左前面架帖. 差最後一setup 未掂,

action plan有以下建議:
酒能亂性: 制做一個浪漫氣分, 二人晚餐, 飲下酒(百利咖啡甜酒, 酒精17度, 咖啡味好易入口, 記得加冰,唔好溝水/六茶). 飲得幾杯女仔唔飲慣就面紅啦.

跟住把握時機啦, 後面架野自己攪掂..

做完後,清醒係.....酒精作用.唔係自己失去理智... 但成功已米已城吹... :smile_13:

引用:
原帖由 魔鬼魚 於 2009-5-31 05:58 PM 發表

我都一樣丫> <
剛去完一次旅行...
都係搞唔到...
佢個口都一樣佂服唔到...
一齊沖涼都係冇可能...
唯一進步左係終於俾我見到佢全相....
希望遲d可以俾我幫佢用口

ps: 女仔真係好勁......有一晚臨 ...
我果都係...出晒水都可以好清醒:smile_42: :smile_42:

引用:
原帖由 simpson1225 於 2009-6-2 04:34 PM 發表
樓主要繼續加油!
多謝支持

引用:
原帖由 big_student 於 2009-6-4 02:35 AM 發表

無錯,等緊我偶像出POST:smile_35:
偶像!?.... 同是天涯淪落人姐:smile_39:

引用:
原帖由 thomas-sep 於 2009-6-4 04:19 PM 發表

睇左前面架帖. 差最後一setup 未掂,

action plan有以下建議:
酒能亂性: 制做一個浪漫氣分, 二人晚餐, 飲下酒(百利咖啡甜酒, 酒精17度, 咖啡味好易入口, 記得加冰,唔好溝水/六茶). 飲得幾杯女仔唔飲慣 ...
下次旅行trytry la....屋企有人:smile_13: :smile_13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆