上一頁下一頁
發新話題

FL骨女穿和服好鬼正(有相)

收藏  |  訂閱
1.5k  183.9k

引用:
原帖由 hkgals 於 2017-5-19 10:22 AM 發表 查看引用來源

呢D女個樣串串地最鬼怕, 佢諗住打兩打就出, 跟住收工
都唔明富撚班管理搞咩,佢由以前93時已經多投訴,停咗兩個月返黎改咗77以為可以洗底,哈比人無波指數低又串咀真係趕客,我朋友果次之後都無再去富撚:smile_42:

引用:
原帖由 太陽之後 於 2017-5-19 11:35 AM 發表 查看引用來源

都唔明富撚班管理搞咩,佢由以前93時已經多投訴,停咗兩個月返黎改咗77以為可以洗底,哈比人無波指數低又串咀真係趕客,我朋友果次之後都無再去富撚:smile_42:
來係同一人,  唔係我杯茶唔認得,  

93 點解我知呢, 有次係大堂按緊頭,  有個有特別衫, 我估舊客, 投訢佢黑口黑面, 太極高手

跟住93比人話完 93 就提早收工 , 睇黎佢都出晒名比面色客睇

呢件77(前93)之前在平安我按過,真人醜樣又肥肥地,對佢毫無興趣按左半個鐘俾我踢左出房

係邊到 新手一問

引用:
原帖由 中Q左六合彩 於 2017-5-19 09:00 PM 發表 查看引用來源
呢件77(前93)之前在平安我按過,真人醜樣又肥肥地,對佢毫無興趣按左半個鐘俾我踢左出房
佢就係想咁樣,可以提早收工!
佢有個細妹199係人造人,好似係紅牌,但成撚日放飛機唔返工衰西格:smile_22:

引用:
原帖由 太陽之後 於 2017-5-20 07:40 AM 發表 查看引用來源

佢就係想咁樣,可以提早收工!
佢有個細妹199係人造人,好似係紅牌,但成撚日放飛機唔返工衰西格:smile_22:
我都試過199
態度冇咁差

引用:
原帖由 太陽之後 於 2017-5-18 11:07 PM 發表 查看引用來源

森哥 你果件有打完先至俾說話你聽都叫做完成咗,我朋友果件77未完成就停手比說話佢聽:smile_42:
比咩嘢説話聽?可以說嗎?

引用:
原帖由 tom61114 於 2017-5-20 12:05 AM 發表 查看引用來源
係邊到 新手一問
羅湖富臨酒店,前面已經講過!

引用:
原帖由 太陽之後 於 2017-5-19 11:22 AM 發表 查看引用來源

12試過,唔靚高瘦微波,指數低063,佢話唔出得鏡,有幾個男親人係深圳做嘢驚睇到!
88見過真人幾靚女,想約即日約唔到要預約!
有無88報告?we chat 過佢,幾有禮貌,唔會净係答你一二個字。

引用:
原帖由 名留萬世 於 2017-5-20 12:36 PM 發表 查看引用來源

比咩嘢説話聽?可以說嗎?
開始都有傾有講但有D串咀,打一陣唔出已西口西面,上中下路全封唔夠廿分鐘就停手叫你食自己,咁我朋友又中咗計認唔住氣出咗房!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆