上一頁下一頁
發新話題

分享 : 我點樣征服超級保守的GF

收藏  |  訂閱
792  140.4k

引用:
原帖由 大優勢 於 2009-5-6 11:03 PM 發表 查看引用來源
你女友太傻吧

明知唔做愛就唔好一開始俾你玩
三點啦

佢太笨了 :smile_19: :smile_19: :smile_19:

又一失身人
可能佢真係太保守呢.......

樓主返黎未呀??

thz for sharing

引用:
原帖由 goodv佬 於 2009-5-13 07:06 PM 發表 查看引用來源
thz for sharing
你講乜呀,good佬....

引用:
原帖由 雲斯 於 2009-4-25 03:30 AM 發表
依你的描述,你的女友,將來結了婚後會是一個不錯的partner,因你看見她的進步,有得教,至少她會享受。
至於能否提早攻破這道防線要看你的想法,最好是先攻其思,後其身。不然,將來有乜事唔係埋一齊,便會影響她的 ...
講得好o岩,我會三思....

引用:
原帖由 魔鬼魚 於 2009-4-26 07:54 PM 發表
樓主...本來我唔會起呢幾個區留post..
不過你呢篇真係好啱我睇...
我同你情況差唔多一樣...
不過進度慢你少少...
用左一年先可以成功摸到佢..
而家過左年半都仲未去到用口幫佢(好少少ge係佢肯用手幫我... ...
加油啦巴打!

引用:
原帖由 Boynightout 於 2009-4-24 14:38 發表 查看引用來源
如無意外下星期會同佢單獨去旅行, 成功實出報告!
成個月啦, 無report即係搞唔到啦:smile_40:

引用:
原帖由 老豬女 於 2009-5-5 10:08 AM 發表
樓主旅行返黎未?:smile_34:  
引用:
原帖由 big_student 於 2009-5-12 02:08 PM 發表
樓主返黎未呀??
要大家等唔好意思!
其實一早返左黎,不過呢排部電腦有問題,係gf屋企用電腦又唔可以上呢個post....

講左先,去旅行都係搞唔到佢...
果幾晚係酒店,有同佢一齊沖涼,佢都有幫我打,又肯隔底褲kiss我細佬...壞消息係佢都係唔肯比我搞...

但好消息(至少對我黎講)係大家講明左過多一年可以搞...

引用:
原帖由 wrxgc8 於 2009-5-15 12:16 PM 發表

成個月啦, 無report即係搞唔到啦:smile_40:
係囉,真係失敗:smile_39:

引用:
原帖由 Boynightout 於 2009-5-15 12:18 PM 發表 查看引用來源

要大家等唔好意思!
其實一早返左黎,不過呢排部電腦有問題,係gf屋企用電腦又唔可以上呢個post....

講左先,去旅行都係搞唔到佢...
果幾晚係酒店,有同佢一齊沖涼,佢都有幫我打,又肯隔底褲kiss我細佬...壞消 ...
係咩原因要過多一年?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆