上一頁下一頁
發新話題

尋晚老友屋企(2) 177群p 144揸奶119 101 84 78 70,62,56 54 53 45 40 37 32

收藏  |  訂閱
3.0k  578.7k

引用:
原帖由 iedcf 於 2016-11-21 09:35 PM 發表 查看引用來源

我地好多人上去
個個入kitchen
阿嫂咪唔洗出黎
肯定唔會個個都入去啦

阿嫂真係好誘人

引用:
原帖由 manray 於 2016-11-22 12:36 PM 發表 查看引用來源

你要有啲心理準備, 有啲人斷奶之後會個波謝哂, 好似個漏咗氣嘅汽球咁, 最好叫慢慢斷人奶, 唔好一次過斷
阿嫂身材咁好,應該無咁容易個波謝曬呀

引用:
原帖由 野涼 於 2016-11-22 05:58 PM 發表 查看引用來源

肯定唔會個個都入去啦
你又知?阿嫂咁正,可能個個都入過去。
爭左見唔見到姐

引用:
原帖由 dan爺 於 2016-11-23 04:26 AM 發表 查看引用來源
阿嫂真係好誘人
師兄,邊part好誘人呀?講清楚黎聽下

引用:
原帖由 iedcf 於 2016-11-23 12:58 PM 發表 查看引用來源

阿嫂身材咁好,應該無咁容易個波謝曬呀
呢個係身體結構問題, 生完仔就會咁, 所以斷奶要慢慢嚟
如果你唔想佢斷奶嘅話, 你keep住幫日日佢啜啲奶出嚟, 因為有求就自然有供

引用:
原帖由 manray 於 2016-11-23 01:39 PM 發表 查看引用來源

呢個係身體結構問題, 生完仔就會咁, 所以斷奶要慢慢嚟
如果你唔想佢斷奶嘅話, 你keep住幫日日佢啜啲奶出嚟, 因為有求就自然有供
日日啜?無咩可能wor
好難日日見到阿嫂呢

今日,同條女又去行街。其實都係陪佢shopping, 佢今日專登去內衣店買bra, 問我鐘意邊款。我話無所謂啦,都係咁上下啦。

恰恰返到屋企,佢話想著其中一款挑逗我,想同我攪野。

佢而家走左去沖涼。

各位兄弟,覺得邊款正d呀?

引用:
原帖由 iedcf 於 2016-11-27 09:56 PM 發表 查看引用來源
今日,同條女又去行街。其實都係陪佢shopping, 佢今日專登去內衣店買bra, 問我鐘意邊款。我話無所謂啦,都係咁上下啦。

恰恰返到屋企,佢話想著其中一款挑逗我,想同我攪野 ...
黑色喱士嗰套正啲,加埋絲襪同埋襪帶,又夠神秘,誘惑同性感

引用:
原帖由 iedcf 於 2016-11-27 09:56 PM 發表 查看引用來源

恰恰返到屋企,佢話想著其中一款挑逗我,想同我攪野 ...
Pink braset

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆