上一頁下一頁
發新話題

一位人妻被人露出的心路歷程** Arrived! 開估!!^^ p.261

收藏  |  訂閱
4.1k  815.9k

引用:
原帖由 快樂人妻 於 2017-7-15 09:27 AM 發表 查看引用來源
作晚同一位網友傾計時提到游水同bikini呢個topic.... 同屋企人食完晚飯之後返到屋企時間尚早...心血來潮想落去屋企樓下clubhouse個泳池到游下水...畢竟般咗來新屋咁耐都未用過個泳池,於是就膽粗粗帶咗套 ...
好明顯你係想有人入嚟昅你而唔係驚

你身材好正呀!

你好正呀,其實你放 Dropbox 嘅話可以唔打格仔喎

人妻似2x歲

點解唔用鋼筆勾圖:smile_o13:

隻荷包旦遮住晒:smile_o03:

引用:
原帖由 快樂人妻 於 2017-6-12 07:15 AM 發表 查看引用來源
Good morning ~

https://www.dropbox.com/sc/34zrn0bdxodiymz/AAADZQzv-fG0jm3PyX30ltITa

happy Monday m ...
好白:smile_o12:

今朝一大早就被老公打來嘅長途電話嘈醒咗衰佬明知我仲瞓緊覺都仲要打來嘈醒人哋 :smile_o02:

本來想 #X%Y--z%* 鬧死個衰佬架,但係原來佢心情唔好想打來聽下我把聲,仲話掛住人哋咁話喎...咁我仲點捨得嬲嬲豬鬧佢喎...
不經不覺老公已經飛咗差唔多兩個星期啦,一早醒來,一個人趟在床上,聽完老公把聲... 好掛住佢...好想被佢攬住...被佢錫....撫摸.... 嗯.... 摸去落... 錫我...摸落D... 大力D....嗯...

https://www.dropbox.com/sc/olub5cwci57t0o6/AADQusaEf5dBh9sX29ITPM_Za

然後我會同佢講"老公...put it in me... quick, do me hard..."

引用:
原帖由 快樂人妻 於 2017-7-20 07:22 AM 發表 查看引用來源
今朝一大早就被老公打來嘅長途電話嘈醒咗衰佬明知我仲瞓緊覺都仲要打來嘈醒人哋 :smile_o02:本來想 #X%Y--z%* 鬧死個衰佬架,但係原來佢心情唔好想打來聽下我把聲,仲話掛住人哋咁話喎...咁 ...
早晨,快樂人妻

引用:
原帖由 快樂人妻 於 2017-7-20 07:22 AM 發表 查看引用來源
今朝一大早就被老公打來嘅長途電話嘈醒咗衰佬明知我仲瞓緊覺都仲要打來嘈醒人哋 :smile_o02:本來想 #X%Y--z%* 鬧死個衰佬架,但係原來佢心情唔好想打來聽下我把聲,仲話掛住人哋咁話喎...咁 ...
老公聽到你把聲個心都甜
不過宜家你都幾辛苦下

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆