上一頁下一頁
發新話題

香 港 男 人 要 檢 點 D

收藏  |  訂閱
113  8.8k

樓主這REPORT本人覺得有好大問题.
我地比錢.钟意點就點架拉.(大家同意之下)
女女就吾好做呢个客.女吾做無人怪佢.
但又要收錢又話吾好咁.又話吾好点.咁我地呢D嫖客吾使出黎玩啦!
又無傷害到人,全在你情我願之下完事.床上事关其它人咩事.
出去玩就係想玩一D屋企玩吾到同新鲜感呀?
樓主你不如叫番你D女女朋友,去搵返D鸭.
调節一下自己心理先再講拉!

思覺失調香港人:smile_24: 打車輪同舐西

又耍衛生,又要開心;又邊位C HING 未試過冇用套出來玩,有過個C HING 唔想做AV男.

引用:
原帖由 aanthony123456 於 2008-11-6 01:59 AM 發表 查看引用來源據向東村D雞了解 得到個對各地嫖客愛好既結論:
1: 大陸客比較無素質...比較計較....孤寒...喜歡插緊中途突然除套玩中出或射其身上2:台灣人比較變態....喜歡玩SM 類....吊西拍打屁部及身體以至受傷3: ...
香港男人其實好鍾意賴西,只系因為傳統思想顧及顏臉問題,經常強調自己吾會跟小姐口交,其實最鍾意,虛偽!。

引用:
原帖由 鐘國人 於 2008-11-6 03:21 PM 發表 查看引用來源
樓主這REPORT本人覺得有好大問题.
我地比錢.钟意點就點架拉.(大家同意之下)
女女就吾好做呢个客.女吾做無人怪佢.
但又要收錢又話吾好咁.又話吾好点.咁我地呢D嫖客吾使出黎玩啦!
又無傷害 ...
樓主這REPORT本人覺得完全無問题,因為這是公開討論區。
至於鐘國人兄您一席話,也相當有Point! 支持!

吹口琴 = 瀨公厠尿兜

進步了!終於在這裡看到比較平均的 正/反 意見,因為,這裡的網友大多的都是應聲蟲,毫無獨立思想,例如有人開 Post 說某某骨場吾好,差不多所有網友回覆都是 : Black List 距啦、我一早Black List 左距啦、吾去喇,之類,完全只有少部分,懂思考的師兄有客觀的回應或分析。但今次的網友回應大部份來得有立場!讚一個!

引用:
原帖由 qq2626 於 2008-11-6 11:26 AM 發表 查看引用來源其實我唔明d女唔係應該鍾意人奶西架咩:smile_41: 其實對佢地一d影響都無過喎:smile_41:
可能小姐想早點收工。

引用:
原帖由 小豬精 於 2008-11-6 10:12 AM 發表 查看引用來源聽雞9up,所謂調查不足為信,調查過幾多只雞先至講啦,雞講你又信!
不!起碼我相信!

引用:
原帖由 aanthony123456 於 2008-11-6 01:59 AM 發表 查看引用來源
據向東村D雞了解

得到個對各地嫖客愛好既結論:

1: 大陸客比較無素質...比較計較....孤寒...喜歡插緊中途突然除套玩中出或射其身上

2:台灣人比較變態....喜歡玩SM 類....吊西拍打屁部及身體以至受傷

3: ...
咁清楚嘅你??你出黎做架?:smile_27:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆