上一頁下一頁
發新話題

分享 : 我點樣征服超級保守的GF

收藏  |  訂閱
792  140.4k

引用:
原帖由 justareader 於 2008-11-3 12:14 PM 發表 查看引用來源
利用環境,氣氛....二人世界,最好係外地果d..
哈哈...可以的話我都想去外地二人世界呀..
不過佢屋企唔比佢同我去旅行~:')

惟有係HK搞下環境氣氛....但我地屋企成日都有人

引用:
原帖由 蒜蓉白菜仔 於 2008-11-3 12:24 PM 發表 查看引用來源
我覺得你係想食你條女多過鍾意佢,還有個個女仔 女人唔如性格,唔可以用你所謂溫水煮蛙方法,你條女肯俾人摷只過你有d好彩,同你條女只係on下on下,被個環境氣氛影響到,你遇到d醒目d既女仔睇你仲有冇咁好彩
睇完唔知點解有咁ge感覺:醒目d既女仔唔會忍心令男朋友得唔到滿足...
通常都係d乜都唔識,on下on下(用返你的形容詞)先會咁..

如果我要食我唔會同佢一齊咁耐...佢唔係特別好食,而我都唔怕自己搵唔到野食

引用:
原帖由 sister123 於 2008-11-3 12:45 PM 發表 查看引用來源
講黎講去咪又係想識sp...
我本來想回句:
"講黎講去咪又係想我做你sp"

不過算啦,你點諗都唔關我事

引用:
原帖由 wrxgc8 於 2008-11-3 01:04 PM 發表 查看引用來源

見你咁有誠意, 即管試下俾意見 (但唔100% sure work 唔work)

睇完, 第一個印象 : 又一死硬派教徒
先此聲明, 絕非批訐任何宗教信仰!
你GF的情況, 好明顯係受到屋企同教會的教導所致
但係你可以拖手 -> 錫咀 ...
多謝師兄教路!
好....咁我避開信仰同價值觀,等佢感受到我真係好愛佢啦...
"上帝與魔鬼" 戰鬥,而家99:1. 上帝有主場之利,屈曬機..:smile_39:  

不過我諗避孕呢方面佢又冇問題, 畢竟佢都怕有BB

多謝你用心的分析!

兄弟俾D心機, 我同你差唔多, 我同女友一齊差唔多六年, 月尾結婚啦, 係呢一刻我仲未食到隻豬, 由錫都唔多願到而家任我摸任我錫, 都用左我好多心機, 女友吾係信教但又好保守, 結左婚之後我會慢慢調教佢 !

我好欣賞你...

引用:
原帖由 ●○熊貓仔○● 於 2008-11-4 01:03 AM 發表 查看引用來源
我好欣賞你...
熊貓仔:smile_38:

引用:
原帖由 ●○熊貓仔○● 於 4/11/2008 01:03 AM 發表 查看引用來源
我好欣賞你...
又見到妳喎~

引用:
原帖由 黑月大魔王 於 4/11/2008 01:04 AM 發表 查看引用來源

熊貓仔:smile_38:
都話有緣實會遇到o架

引用:
原帖由 lipailam 於 2008-11-4 01:10 AM 發表 查看引用來源

都話有緣實會遇到o架
不過佢都未睇到我:smile_13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆