上一頁下一頁
發新話題

一位人妻被人露出的心路歷程** Arrived! 開估!!^^ p.261

收藏  |  訂閱
4.1k  815.1k

多謝各位熱烈的會響,我pm爆到一個我看不到新pm的階段了. 我想大家明白,我沒有興趣用wechat加任何人,因為我怕會被老公發現. 當我可以回pm的時候,私底下傾係ok嘅,email亦都ok. 希望各位不要再pm我要我加大家wechat. 我會prefer pm和email. Thanks

回憶總是美好的。

引用:
原帖由 快樂人妻 於 2017-6-2 05:21 PM 發表 查看引用來源
小妹初來報到 來到引版讀文只讀了短短三天時間 一口氣看完其中兩位版主的所有文之後將我好多好多的回憶一次過勾起
看著看著不經不覺下面已經濕了一大片.
好奇心驅使之下忍唔住在其他版主post內留言 只係短短幾個co ...
其實露出女友嘅快感真係言語難以形容

引用:
原帖由 快樂人妻 於 2017-6-3 01:26 AM 發表 查看引用來源
多謝各位熱烈的會響,我pm爆到一個我看不到新pm的階段了. 我想大家明白,我沒有興趣用wechat加任何人,因為我怕會被老公發現. 當我可以回pm的時候,私底下傾係ok�,email亦都ok. 希望各位不要再pm我要我加大家wecha ...
好好呀!妳寫得好用心!謝謝!

如果有人人妻你出左軌,希望都可以分享下經歷

引用:
原帖由 快樂人妻 於 2017-6-2 05:21 PM 發表 查看引用來源
小妹初來報到 來到引版讀文只讀了短短三天時間 一口氣看完其中兩位版主的所有文之後將我好多好多的回憶一次過勾起
看著看著不經不覺下面已經濕了一大片.
好奇心驅使之下忍唔住在其他版主post內留言 只係短短幾個co ...
正呀
我都好鍾意玩露出
師姐寫多d呀~
等你出post

小妹同大家說聲早晨,聽說這裡的meme是"有圖有真相" 多得一位版主花了一整晚的時間來教識我如何post相 甚至連用甚麼網址上載,用那一個app來crop圖亦很詳細地教識了我.

用了一整晚的時間學會了post相,讓我可以入鄉隨俗,跟隨住這裡"有圖有真相"的meme.  也許是時候我試下post相,亦當是小妹從給各位的見面禮?

https://www.dropbox.com/sc/zl3w9 ... PbG_uOUhbjWYGEhVqka

https://www.dropbox.com/sc/il0do ... tThqQla0ziABBi0Hbsa

若然我就這樣穿這件top到樓下club house跑步的話,你們覺得會否太過份?

引用:
原帖由 BL131 於 2017-6-3 06:13 AM 發表 查看引用來源

正呀
我都好鍾意玩露出
師姐寫多d呀~
等你出post
你試過如何露出?

引用:
原帖由 快樂人妻 於 2017-6-3 06:54 AM 發表 查看引用來源
小妹同大家說聲早晨,聽說這裡的meme是"有圖有真相" 多得一位版主花了一整晚的時間來教識我如何post相 甚至連用甚麼網址上載,用那一個app來crop圖亦很詳細地教識了我.

用了一整晚的時間學會了post相,讓我可以入 ...
都唔會過份既,人妻咁早起既

師姐身材好好啊!
支持你繼續出文出相😎

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆