上一頁下一頁
發新話題

尋晚老友屋企(2) 177群p 144揸奶119 101 84 78 70,62,56 54 53 45 40 37 32

收藏  |  訂閱
3.0k  578.6k

引用:
原帖由 joeyeung2004 於 2016-11-20 04:06 PM 發表 查看引用來源
好明顯阿嫂昨晚想搵你開波
師兄點解咁講呢?咁多人係屋企都想攪野?

引用:
原帖由 manray 於 2016-11-20 04:20 PM 發表 查看引用來源

話時話, 我驚你阿嫂咁搞法會遲早出事
你老友會唔會一時受唔住刺激會做傻事
講真,我老友而家有仔萬事足。
聽阿嫂講,佢除左要返大陸做野外,好多時候都陪曬阿嫂。
阿嫂要咩,佢都會就曬佢,買俾佢。
所以我估就算尋晚咁多兄弟黎,
阿嫂咁樣著,不停露底,
做出誘人姿勢
我老友睇到都唔敢出聲。

引用:
原帖由 fb4439589 於 2016-11-20 05:02 PM 發表 查看引用來源
Good pictures and good story, go ahead.
師兄,都鐘意阿嫂?大肚婆都要?

引用:
原帖由 yy830 於 2016-11-20 05:11 PM 發表 查看引用來源
good photo and good share.
師兄,鐘意邊d相呀?

引用:
原帖由 iedcf 於 2016-11-20 05:45 PM 發表 查看引用來源

講真,我老友而家有仔萬事足。
聽阿嫂講,佢除左要返大陸做野外,好多時候都陪曬阿嫂。
阿嫂要咩,佢都會就曬佢,買俾佢。
所以我估就算尋晚咁多兄弟黎,
阿嫂咁樣著,不停露底,
做出誘人姿勢
我老友睇到 ...
但係你唔係話你老友冇得生嘅咩? 你話個仔應該唔係佢㗎喎

引用:
原帖由 manray 於 2016-11-20 06:25 PM 發表 查看引用來源

但係你唔係話你老友冇得生�咩? 你話個仔應該唔係佢㗎喎
係,我老友無得生
但阿嫂堅持話個仔係我老友既
叫我信佢
所以我信住先

引用:
原帖由 iedcf 於 2016-4-28 03:12 PM 發表 查看引用來源

各位,好耐無見啦!仲記得我的性事嗎?

如果唔記得,可以重温下先。

第一次見阿嫂d靚bra同under (圖)
http://www.188channel.com/viewthread.php?tid=25004 ...
睇到眼定定

引用:
原帖由 iedcf 於 2016-11-20 01:02 AM 發表 查看引用來源
今晚,成班friend又去老友屋企打邊爐,阿嫂不停著件one piece 裙,好鬼索。

條裙係深色,本來無咩特別,直到坐係地下時,重點係啦,就係.......

不停露底。我坐係佢對面 ...
最後又要辛苦你

引用:
原帖由 iedcf 於 2016-11-20 01:02 AM 發表 查看引用來源
今晚,成班friend又去老友屋企打邊爐,阿嫂不停著件one piece 裙,好鬼索。

條裙係深色,本來無咩特別,直到坐係地下時,重點係啦,就係.......

不停露底。我坐係佢對面 ...
攪到我都想吊:smile_34:

引用:
原帖由 hung3680 於 2016-11-20 09:10 PM 發表 查看引用來源
睇到眼定定
師兄,恰恰先開始睇小弟的經歷?
覺得正唔正先?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆