上一頁下一頁
發新話題

一位人妻被人露出的心路歷程** Arrived! 開估!!^^ p.261

收藏  |  訂閱
4.1k  815.9k

好正吖。。。
可以看原图??

引用:
原帖由 快樂人妻 於 2017-7-15 09:27 AM 發表 查看引用來源
作晚同一位網友傾計時提到游水同bikini呢個topic.... 同屋企人食完晚飯之後返到屋企時間尚早...心血來潮想落去屋企樓下clubhouse個泳池到游下水...畢竟般咗來新屋咁耐都未用過個泳池,於是就膽粗粗帶咗套 ...
想要原圖😳

引用:
原帖由 快樂人妻 於 2017-7-15 09:27 AM 發表 查看引用來源
作晚同一位網友傾計時提到游水同bikini呢個topic.... 同屋企人食完晚飯之後返到屋企時間尚早...心血來潮想落去屋企樓下clubhouse個泳池到游下水...畢竟般咗來新屋咁耐都未用過個泳池,於是就膽粗粗帶咗套 ...
你屋企住喺邊?下次我會如你所願撞入嚟

全祼坐喺更衣室...你件biniki係咪mini biniki先,係嘅話就快啲著住行出去,慢慢游過嚟,喺我面前來回再游慢啲,一定要游蛙式,將對比有咁大擘咁大,令條小褲褲攝咗入隻鮑魚仔度磨吓磨吓,越游就越攝得入,越游個gap就越痕,比我欣賞下你完美嘅身體,再唔覺意件biniki甩咗,同一時間抽筋,比個機會我埋你身救你......^^

樓主 身材簡直完美 唔做模特真浪費

引用:
一邊幻想那男生,一邊撫摸自己,幻想他從後環抱你

到陰唇充血就把泳衣提高,勒緊下半身,再返出去游水

放縱自己,釋放內心的魔鬼吧

引用:
明顯地係想個男人沖入來啦。
跟手再將你推埋入沖涼位內魚肉一番,以解你多日相思之苦

引用:
你係想佢開門睇哂你全相...之後....仲....:smile_o10:

你想有人撞破,我黎

引用:
原帖由 快樂人妻 於 2017-7-2 04:44 PM 發表 查看引用來源
每個星期日都係我同老公各有各陪自己屋企人嘅family day,  所以今日一早我自己就去咗陪爹哋媽咪飲早茶. 出門口之前諗穿咩都諗咗一段長時間,因為自從上一次我喺老公朋友屋企穿短裙走光嘅事件 ...
刀冇着
短乜鬼

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆