上一頁下一頁
發新話題

FL骨女穿和服好鬼正(有相)

收藏  |  訂閱
1.5k  183.8k

引用:
原帖由 mstg1234 於 2017-4-11 09:07 PM 發表 查看引用來源
除左識加價同日日發顛咁發朋友圈廣告,呢間垃圾場吳知有咩作為,已經 set 左吳睇
Mstg講得對,FL的確係咁多間發囡囡相最多最密的一間!

引用:
原帖由 名留萬世 於 2017-4-15 03:26 PM 發表 查看引用來源

Mstg講得對,FL的確係咁多間發囡囡相最多最密的一間!
就係生意唔好先要狂發囡囡相,但係幫助不大,家教都唔得,大多數都偷鐘指數低,特別係依家夜班個77,咁多客投訴過佢都仲俾佢返黎趕客:smile_39:

我都投訴過其中一個技師,無Q用,發泄下,至今無去过FL。

FL係差但相對比較安全,打風期間我當呢檔野係避風塘,頂住先

引用:
原帖由 勝肉強 於 2017-4-16 02:12 AM 發表 查看引用來源
FL係差但相對比較安全,打風期間我當呢檔野係避風塘,頂住先
同系PA都爆過水管,我反而覺得安全感一般。唔通上次棄車保帥 ?

引用:
原帖由 小張自強 於 2017-4-16 08:09 AM 發表 查看引用來源

同系PA都爆過水管,我反而覺得安全感一般。唔通上次棄車保帥 ?
因為冇招牌都係原因之一,同埋而家都係掃KB場先

咁有乜野好嘢介绍,指數低無乜意思,九龍灣同賓豪係KB場?

引用:
原帖由 小張自強 於 2017-4-16 10:07 AM 發表 查看引用來源
咁有乜野好嘢介绍,指數低無乜意思,九龍灣同賓豪係KB場?
兩間都有兩制,睇囡係唔係有做KB!但PA又幾時又爆水管呀?

引用:
原帖由 名留萬世 於 2017-4-17 11:59 AM 發表 查看引用來源

兩間都有兩制,睇囡係唔係有做KB!但PA又幾時又爆水管呀?
大約半年前只爆過一次,停賽兩個月幾乎搞唔掂要摺埋!

去過幾次呢間野真係好頹 加價又唔講 啲女又懶係野咁:smile_45:
大佬我比368人仔 你比咁既質素我
以後去番FY算:smile_42:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆