上一頁下一頁
發新話題

分享 : 我點樣征服超級保守的GF

收藏  |  訂閱
792  140.7k

引用:
原帖由 Boynightout 於 2009-2-26 02:33 PM 發表 查看引用來源

痛一次姐,之後佢會舒服.....你想唔想佢舒服?
呢個係真架喎

引用:
原帖由 big_student 於 2009-3-1 02:29 PM 發表

我又係咁喎
我已經覺得自己有少少抑鬱.....有時臨訓會諗, 點解我係一個好男朋友,都唔值得佢比第一次我,甚至連手口都唔肯幫我呢.....

引用:
原帖由 Boynightout 於 2009-3-3 03:24 AM 發表 查看引用來源

我已經覺得自己有少少抑鬱.....有時臨訓會諗, 點解我係一個好男朋友,都唔值得佢比第一次我,甚至連手口都唔肯幫我呢.....
我都係,我諗左3年啦

gf連手都唔肯幫? too bad

你變佢對波改左個咩名,講黎學下野都好!

good girl.好好對她

引用:
原帖由 jasonlauchiwang 於 2009-3-9 08:40 PM 發表 查看引用來源
good girl.好好對她
咁自己都有需要架嘛.......

HEE~~我係你地男人眼中GE保守派~我同佢有3年之約(最少一齊左3年先諗下)。不過親密行為開始唔抗拒。。。BF都好尊重我,唔會勉強~不過佢係一隻不斷試探我既魔鬼!:smile_30:

講下我同BF個性歷程~我已經畀佢「精服」左一半。。。至於最後個STEP,諗諗先

我同佢一齊個陣,大家20歲~我係初戀,佢唔係。

1個月:KISS

2個月:佢摸我胸,我喊,差D分手

3個月:畀佢格衫摸波波,下體免問

半年:畀佢格衫面褲磨J

唔記得:上身赤裸畀佢睇

唔記得:試摸JJ,及打JJ

9個月:幫佢第一次含

唔記得幾時:畀佢格底底摸妹妹

呢個STAGE KEEP左好耐。。。

1年多幾個月:口爆成功!之前次次都唔得~但之後都唔係次次得。

唔記得幾時:吞精~佢估唔到我會主動咁做~~佢眼都突埋!!之後興奮到攬住我講多謝,仲KISS左我咀一大啖

1年10個月:直接用手點妹妹,但唔畀佢睇(好尷尬呢)

呢個STAGE個衰佬成日偷望妹妹~我會扮嬲囉XDDD 仲有,成日想玩69~當然SAY NO!

2年5個月(上星期):幫佢含個陣,我今次跪左係佢右手邊,個衰佬「借D宜」轉下個身,轉下轉下,變左腳向頭~之後又試下分開我對腳(夾住佢個頭),話咁樣跪會舒服D。。。你估我唔知佢想點咩 。。。分開左我對腳之後(我仲含緊),開始錫下大脾,PAT PAT~我話:「如果你唔怕有味,你咪試下囉(怕醜地)。。。」(無洗過,因為我之前無諗過會咁)~我又繼續含~佢就開始發功了!  係咁啜係咁奶~有好幾下我都要爬開避佢(因為個陣感覺太刺激,呢D係咪叫做HIGH呢?)之後就口爆左,吞左,完事。

PS。我FEEL到佢用利奶開個GAP,我覺得有D痛:smile_13: 所以,短期內唔會再進一步了~

引用:
原帖由 老豬女 於 2009-3-15 05:35 PM 發表 查看引用來源
HEE~~我係你地男人眼中GE保守派~我同佢有3年之約(最少一齊左3年先諗下)。不過親密行為開始唔抗拒。。。BF都好尊重我,唔會勉強~不過佢係一隻不斷試探我既魔鬼!:smile_30:

講下我同BF個性歷程~ ...
最後有冇俾佢??

引用:
原帖由 big_student 於 2009-3-15 10:00 PM 發表 查看引用來源

最後有冇俾佢??
當然無~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆