上一頁下一頁
發新話題

一位人妻被人露出的心路歷程** Arrived! 開估!!^^ p.261

收藏  |  訂閱
4.1k  815.8k

引用:
原帖由 快樂人妻 於 2017-7-7 05:23 PM 發表 查看引用來源
好攰丫 :smile_o03:
平時日日可以喺屋企瞓到幾點鐘都得嘅我 今日好早就起咗身因為要交份圖俾個客呀 ~_~
仲要撞啱返工時間勁多人搭地鐵 好迫 好耐沒試過繁忙時間搭車,見到咁多人都真 ...
師姐放棄定係享受呀,he he

Nice figure and size

今日咁好天氣,有冇刺激經歷^^

你又唔怪得哨牙仔嘅,你條低胸短裙加埋個咁誘人嘅身型,有機會邊條麻甩佬唔扮 化石吖... 佢都算有品㗎啦唔踭來踭往...

啱啱個週末老公帶咗我周圍去飲飲食食 感覺上好似覺得自己肥咗 ~_~

搞到好paranoid所以啱啱自己落咗樓下跑咗一個鐘頭步 再做咗四set planks. 做完咁多運動同出咗成身大汗 返到屋企沖完個涼之後實在係感覺良好

約咗個girlfriend出街街 hmmmm穿咩好呢~

https://www.dropbox.com/sc/hqejf ... xcm-tZZ_C_uhpwdQOca

https://www.dropbox.com/sc/56rce ... vhAldbIaoxlc2DGYv_a

本小姐今日心情靚 俾多DD eye candy大家睇下~
不過please唔好問我要原圖 我會唔答你架 okie?  :smile_o09:

引用:
原帖由 快樂人妻 於 2017-7-11 04:50 PM 發表 查看引用來源
啱啱個週末老公帶咗我周圍去飲飲食食 感覺上好似覺得自己肥咗 ~_~

搞到好paranoid所以啱啱自己落咗樓下跑咗一個鐘頭步 再做咗四set planks. 做完咁多運動 ...
Tim哥可能有原圖。

想要無碼呀

引用:
原帖由 快樂人妻 於 2017-7-11 04:50 PM 發表 查看引用來源

搞到好paranoid所以啱啱自己落咗樓下跑咗一個鐘頭步 再做咗四set planks. 做完咁多運動 ...
真係引死人咩

著乜,咁熱著背心熱褲啦,引死d男人

引用:

唔覺肥左啵

引用:

唔覺肥左啵

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆