上一頁下一頁
發新話題

一位人妻被人露出的心路歷程** Arrived! 開估!!^^ p.261

收藏  |  訂閱
4.1k  815.8k

引用:
原帖由 粗筆人 於 2017-7-4 10:09 AM 發表 查看引用來源

這個是外露的玩法…雖然有大片格仔…你的妹妹是厚厚肉飽魚…很美…當刻回程冷靜中在車上有冇性興奮??
唓 你又會睇到啦 你估嘅

引用:
原帖由 uncleblue 於 2017-7-4 11:45 AM 發表 查看引用來源

何止妳個心跳得快~
我齋睇文字都睇到心跳加速啦~
何況妳當時咁既狀況~:smile_13:
真係勁驚

真係好正wor...灣仔既商場...唔通你去左合和?

引用:
原帖由 快樂人妻 於 2017-7-4 03:39 PM 發表 查看引用來源

你都有D唔開心??lol
我收唔度你張真鮑群邊相就唔開心 :smile_40::smile_13:

引用:
原帖由 快樂人妻 於 2017-7-4 03:39 PM 發表 查看引用來源

你都有D唔開心??lol
唔開心冇得同你玩又冇得睇

驚得來又享受,身體很enjoy~

引用:
原帖由 快樂人妻 於 2017-7-4 03:43 PM 發表 查看引用來源

唓 你又會睇到啦 你估嘅
喲。。。是估中左?當然除去格仔更好…格仔下是多水多汁多毛毛喲?明日玩貼身裙不帶罩用乳貼露左右二測三成波波??唔知你會點様?😍😍😍主要玩不小心走光😘

求無格相

快樂的人妻:smile_38:
典解會有格仔嘅?:') :') :') :') :') :') :')
一有格仔,快樂指數又迅速下跌了:') :') :') :') :') :') :')

引用:
原帖由 快樂人妻 於 2017-7-4 03:44 PM 發表 查看引用來源

真係勁驚
<<下雨天露出外傳>>

其實妳知唔知果一刻妳已經被人睇到晒~
妳D陰毛同妳隻鮮鮑被人飽覽無遺~
同時亦評頭品足~
而其中的一個男生更一直跟著妳~
拍了妳鮮鮑寫真~
當妳發覺這男生的時候~
妳竟然想把短裙扯得更高~
好讓他能看得更清楚~
妳個心而家跳得更快~
內心的野獸在咆哮了~!!
妳亦感覺到那男生漸漸的越行越近~
心裡盤算著應該怎樣做~
妳的手卻不由自主的放了在裙上~
反射條件直接地控制了妳手部動作~
妳發覺的時候短裙已拉得更短~
1/3個pat pat已露了出來~
此刻的妳心跳已達140以上~
妳顯得滿面通紅但享受這剎那時光~
當妳意識到要把裙整理~
是因為妳下感覺到下面淫水湧出~
下面是清涼的淫水而心中則是灼熱的慾念~
一股熱氣立即沖上腦海~
這突然其來的暖流使妳不其然的把雙腿夾得緊緊的~
兩片陰唇在急速地磨擦~
快感隨即而來~
妳很想能把這快感延續下去~
但始終是公眾場地~
妳環顧四週~
可幸行人寥寥無幾~
身後亦無男生跟隨~
有的只是妳的慾望~
最後妳好快咁落停車場衝返上車~
上到車之後個心跳得好快~
車箱入面妳literally可以聽到自己D心跳聲好大聲~
真係要坐一陣先可以calm返小小~
冷靜返之後 忽然間就有種唔係好開心~
好蝕底,好委屈,又有D失落感覺~
但係唔知點解~
妳繼續feel到自己下面越來越濕........

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆