上一頁下一頁
發新話題

一位人妻被人露出的心路歷程** Arrived! 開估!!^^ p.261

收藏  |  訂閱
4.1k  815.8k

引用:
原帖由 快樂人妻 於 2017-7-3 05:59 PM 發表 查看引用來源
今日原本計畫全日留喺屋企完成份圖俾個客架 但係一路畫一路同D網友傾計. 畫畫下開始肚餓 諗住落樓喺附近買D野返屋企食...點知其中一位網友竟然問我可唔可以俾佢幫我揀著咩衫喎.... :smile_13:
咁一有人 ...
這個是外露的玩法…雖然有大片格仔…你的妹妹是厚厚肉飽魚…很美…當刻回程冷靜中在車上有冇性興奮??

引用:
原帖由 快樂人妻 於 2017-7-3 05:59 PM 發表 查看引用來源
今日原本計畫全日留喺屋企完成份圖俾個客架 但係一路畫一路同D網友傾計. 畫畫下開始肚餓 諗住落樓喺附近買D野返屋企食...點知其中一位網友竟然問我可唔可以俾佢幫我揀著咩衫喎.... :smile_13:
咁一有人 ...
幾好呀~

引用:
咁一有人 ...
睇到我扯晒旗

引用:
咁一有人 ...
何止妳個心跳得快~
我齋睇文字都睇到心跳加速啦~
何況妳當時咁既狀況~:smile_13:

引用:
咁一有人 ...
一次過追晒個post, 睇到熱血沸騰

引用:
咁一有人 ...
一次過追晒個post, 睇到熱血沸騰

真係好短,thank your for share. 求原圖☺

又真係幾引人入性喔。。我都想係妳後面跟住妳行。。一定係硬住行

好想睇下你d毛長唔長喎⋯⋯

引用:
原帖由 maninhole 於 2017-7-3 08:14 PM 發表 查看引用來源
睇到咁,有啲唔開心添。
人性就係咁,愈作賤自己就愈high.
玩還玩,都要點到即止啦。
你都有D唔開心??lol

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆