上一頁下一頁
發新話題

~車震遇著洗車佬~ (有少少更新~衝紅燈[email protected] No.399)*有相睇@P.39 No.573*

收藏  |  訂閱
939  96.1k

引用:
原帖由 ~Chrissie~ 於 2011-1-29 11:18 PM 發表 查看引用來源

呢兩日都無咩時間準備呢....要聽日先搞了.... :smile_13: :smile_13:
我今次會小心架喇~~ :smile_40: :smile_40:
thank you ~~
好喇!咁聽日要睇你啲靚靚相囉波!

記住今次唔好咁大頭蝦啦 ~ 知唔知 ~

今晚早的瞓敎豬 ~  早抖 ~  Chris 妹,:smile_15:

你都早啲休息啦…  cut

引用:
原帖由 damabird123 於 2011-1-29 11:27 PM 發表 查看引用來源

好喇!咁聽日要睇你啲靚靚相囉波!

記住今次唔好咁大頭蝦啦 ~ 知唔知 ~

今晚早的瞓敎豬 ~  早抖 ~  Chris 妹,:smile_15:

你都早啲休息啦…  c ...
Goodnight ~~ :smile_o07:

引用:
原帖由 ~Chrissie~ 於 2011-1-29 11:31 PM 發表 查看引用來源

Goodnight ~~ :smile_o07:
Goodnight ~~ have a sweet dream  ~~~:smile_15: :smile_15:

請移玉步到 P.39 No.573 睇相啦~~~

引用:
原帖由 ~Chrissie~ 於 2011-1-30 01:12 AM 發表 查看引用來源
睇唔到添:smile_13:

引用:
原帖由 ~Chrissie~ 於 2011-1-30 01:12 AM 發表 查看引用來源
早晨 Chris  妹,你身形好靚啊!手腳好修長,隻腳有無 42吋呢?你隻腳真係好靚哦!睇到我真係要攬住你雙腳黎鍚呀…哈哈…
Matt 哥仔就好喇!有個咁索既女友。幾時會有埋波波相睇呀

引用:
睇唔到呀

死圖哇...

引用:
http://www.flickr.com/photos/chrissie_csn/5398033367/

我整唔到呀...你地上去睇啦...:smile_13: :smile_13:
嘩,正到痺啊~~~~~~~~~~~

引用:
原帖由 bcm 於 2011-1-30 12:39 PM 發表 查看引用來源

嘩,正到痺啊~~~~~~~~~~~
事頭婆, 好耐冇見
雖然佢對腳唔差, 但我覺得你個對靚d

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆