上一頁下一頁
發新話題

FL骨女穿和服好鬼正(有相)

收藏  |  訂閱
1.5k  183.7k

引用:
原帖由 名留萬世 於 2017-3-23 11:47 AM 發表 查看引用來源

Ching圖象是指什麼意思?唔明?
昨晚post露点頭像,版主話違規,現在應該可以了

引用:
原帖由 lesliechan777 於 2017-3-23 07:15 AM 發表 查看引用來源
看到了,是你親自拍的嗎?是那個技師?
在141看到的,看浴衣你說似哪裡?

有冇師兄試過126?
睇相好正,指數如何

呢間垃圾店,日日刷爆朋友圈賣廣告,生意有無甘差吖

引用:
原帖由 brian120101 於 2017-3-22 04:42 PM 發表 查看引用來源
199感覺極差
經理話佢係紅牌要早一兩日約
睇相成隻公仔咁 都知整容怪 但真心都想試下
約左4點 等到4點7先黎 (事後經理話佢成日遲到) 真係以為自己model大紅人咩
入到房part1 好求其 摸下你大腿叫按摩? 10分 ...
黎件算係FL 整得最誇張之一,之前俾客投訴到執包服果件93係佢家姐,兩件都把撚成個哈比人咁!

引用:
原帖由 輸到怕 於 2017-3-23 01:34 PM 發表 查看引用來源

在141看到的,看浴衣你說似哪裡?
真係有尐似XY

引用:
原帖由 輸到怕 於 2017-3-23 01:33 PM 發表 查看引用來源

昨晚post露点頭像,版主話違規,現在應該可以了
輸哥!我睇到啦!不過我懷疑唔係,睇落件女打好厚粉好中女下,
個場都應該無咁嘅女齡技師!

引用:
原帖由 mstg1234 於 2017-3-23 07:35 PM 發表 查看引用來源
呢間垃圾店,日日刷爆朋友圈賣廣告,生意有無甘差吖
mstg兄!但無可否認暫時佢個場女係最多,可以選擇也會多!
肯唔肯再開放D有時要自己發掘,始終係手推唔同環保有得比!
但當然其他場如到合心合意技師又平過FL就梗係唔洗去!

引用:
原帖由 一一一木木木 於 2017-3-23 09:14 PM 發表 查看引用來源

真係有尐似XY
FL XY 萍安 3間都係同一個老世。浴衣一樣

引用:
原帖由 名留萬世 於 2017-3-23 10:02 PM 發表 查看引用來源

mstg兄!但無可否認暫時佢個場女係最多,可以選擇也會多!
肯唔肯再開放D有時要自己發掘,始終係手推唔同環保有得比!
但當然其他場如到合心合意技師又平過FL就梗係唔洗去!
指数低同貴先至係最大問題。貴D指数高我會繼續去,但又做唔到,我是一個不會再去FL客的心聲。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆