上一頁下一頁
發新話題

分享 : 我點樣征服超級保守的GF

收藏  |  訂閱
792  140.7k

打得好~!!!:smile_34:
難得的一篇好文
多謝分享!!!!

小弟相信不久既將來, 你可以攻破你女朋友計耳膜後又一人體最薄弱既地方 - 處女膜:smile_30:
努力!!!

仲有冇野發表?

:smile_34: 都好..分開半年..各自破完處先再係番埋一齊啦:smile_30: :smile_30:

我都同樓主你一樣未解決
我一出手佢簡直就當我色狼咁..
極度保守.

或者真係你講得o岩.->> [如果你咁有耐心, 咁你真係好愛佢; 如果你著重性多一點, 咁我勸你都係搵個第個啦, 你冇乜可能係佢身上得到(100%)滿足. 與其搵個60分將佢變成80分, 不如一開始搵個100分啦.(其實呢個觀點唔單止可以用係性方面, 其他方面例如上進心之類都係)]

我女友有個fd 都係同我女友一樣咁堅持既人
但最後都俾一個佢話好愛好愛既男人解決左
作為男人唔羨慕就奇
但世事可能真係永遠冇得強求. 冇你份就冇你份

引用:
原帖由 SmartChild 於 2009-1-1 02:00 AM 發表 查看引用來源
我都同樓主你一樣未解決
我一出手佢簡直就當我色狼咁..
極度保守.

或者真係你講得o岩.->> [如果你咁有耐心, 咁你真係好愛佢; 如果你著重性多一點, 咁我勸你都係搵個第個啦, 你冇乜可能係佢身上得到(100%)滿足.  ...
:smile_42: 比我係男人一腳伸佢埋牆啦..懶有寶咁...鏤鑽石咩:smile_45:

引用:
原帖由 可兒 於 2009-1-1 12:35 AM 發表 查看引用來源
:smile_34: 都好..分開半年..各自破完處先再係番埋一齊啦:smile_30: :smile_30:
咁為乜呢.......

引用:
原帖由 big_student 於 2009-1-1 02:45 AM 發表 查看引用來源

咁為乜呢.......
:smile_34: 又可能到時見番已經冇左FEEL..無疾而終~~~
:smile_38: 點解D人咁好耐性既...特別係樓主:smile_45:
:smile_42: 我最憎人呢樣唔得果樣又怕...真係想一腳伸佢落垃圾桶:smile_42:

順帶一提...你幾時換相呀..你頭像條女好..............:smile_27:

引用:
原帖由 可兒 於 2008-12-30 02:47 AM 發表
故事發展成點
戰況進入膠著狀態.....中場休息

引用:
原帖由 wrxgc8 於 2008-12-30 05:01 PM 發表

咁快就已經飛左?!

what does it mean??:smile_41:  
走左lu~
意思係我可能係外國會同其他人搞....

其實我而家都唔係好堅定....對兩邊立場都好唔堅定...
如果我冇女朋友,又真係幾好.....可以放膽試鬼妹

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆