上一頁下一頁
發新話題

一位人妻被人露出的心路歷程** Arrived! 開估!!^^ p.261

收藏  |  訂閱
4.1k  815.7k

引用:
原帖由 快樂人妻 於 2017-6-23 08:08 AM 發表 查看引用來源
為咗俾到好�生活我 老公日日在外邊努力耕耘 身為一個女人仔雖然幫唔到D咩 但作為一個好老婆 最低限度都要打理好屋企同照顧好老公每日�飲食.

今朝一大早我已經起身煮定早餐俾老公食,早餐ready之後我便入房 ...
我諗任何人見到都會忍唔住

引用:
原帖由 快樂人妻 於 2017-6-26 06:05 PM 發表 查看引用來源

你.....真係會撩我?撩到我濕晒嗎?
....你好似唔係咁手多多架咋啵 =P
如果我有此機會,我一定唔會放過先啦,入晒褲內,摸西摸到你濕晒

引用:
原帖由 快樂人妻 於 2017-6-26 01:59 PM 發表 查看引用來源
作晚帶同老公一齊同咗一班認識咗好多年�朋友仔一齊食飯.  呢班朋友大大話話都識咗十年以上. 其中一個男仔 Aron (假名) 係我喺澳洲讀書�時候認識�一位同學,  後來因為我�關係 Aron同我e ...
但係呢位Aron 就係因為當時冇攝入嚟所以先搞到人妻而家蘿蘿攣之嘛

快樂人妻, P.31 死圖, 可否再上傳

快樂人妻, P.31 死圖, 可否再上傳

引用:
原帖由 blumunite 於 2017-6-27 08:43 PM 發表 查看引用來源

但係呢位Aron 就係因為當時冇攝入嚟所以先搞到人妻而家蘿蘿攣之嘛
但係其實若果佢真係攝咗入去finger我 我可能會仲更加囉囉攣.....

引用:
原帖由 快樂人妻 於 2017-6-28 08:27 AM 發表 查看引用來源

但係其實若果佢真係攝咗入去finger我 我可能會仲更加囉囉攣.....
係成個人都攣:smile_40::smile_40::smile_40:

引用:
原帖由 快樂人妻 於 2017-6-26 01:59 PM 發表 查看引用來源
作晚帶同老公一齊同咗一班認識咗好多年嘅朋友仔一齊食飯.  呢班朋友大大話話都識咗十年以上. 其中一個男仔 Aron (假名) 係我喺澳洲讀書嘅時候認識嘅一位同學,  後來因為我嘅關係 Aron同我e ...
真係好正..引死人..睇一睇硬一硬..好想同妳交友

引用:
作晚帶同老公一齊同咗一班認識咗好多年嘅朋友仔一齊食飯.  呢班朋友大大話話都識咗十年以上. 其中一個男仔 Aron (假名) 係我喺澳洲讀書嘅時候認識嘅一位同學,  後來因為我嘅關係 Aron同我e ...
真係好正..引死人..睇一睇硬一硬..好想同妳交友

引用:
原帖由 快樂人妻 於 2017-6-28 08:27 AM 發表 查看引用來源

如果果陣時攝咗入去同fingered.
我諗個晚嘅故事都應該改寫左嚕

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆