上一頁下一頁
發新話題

~車震遇著洗車佬~ (有少少更新~衝紅燈[email protected] No.399)*有相睇@P.39 No.573*

收藏  |  訂閱
939  96.1k

引用:
原帖由 bcm 於 2011-1-29 01:21 AM 發表 查看引用來源

你就想~~~~~~~~~~~~~
件係想喇…唔係叫你入房做咩波…

引用:
原帖由 bcm 於 2011-1-29 01:20 AM 發表 查看引用來源

之前無咁好架,係慢慢飲返黎既~~~不過,有時我同豬公食飯果時,
都會扮下酒醉架 你明點解喇
我飲極都係咁少嘅....:smile_13: :smile_13:

明白明白~~

引用:
原帖由 bcm 於 2011-1-29 01:22 AM 發表 查看引用來源

下???爆血管咁大獲...........................:smile_19:
我下次不敢了
所以等酒氣過哂先會安全d ....

引用:
原帖由 車哥哥 於 2011-1-29 01:21 AM 發表 查看引用來源

等豬公借妳醉執妳一濟....hehe......
車哥哥真明我心意

引用:
原帖由 bcm 於 2011-1-29 01:20 AM 發表 查看引用來源

之唔係,個死仔係咁架喇,無句好野比我聽下既~~~:smile_35:
:smile_22: :smile_22:

引用:
原帖由 ~Chrissie~ 於 2011-1-29 01:22 AM 發表 查看引用來源

呢 d 先吸引啊~~~ :smile_40: :smile_40:
一般既身型囉............我都想對波大d..............:smile_24:

引用:
原帖由 bcm 於 2011-1-29 01:22 AM 發表 查看引用來源

下???爆血管咁大獲...........................:smile_19:
我下次不敢了
下,你唔知架,下次唔好制添呀!不過以前我成日都係甘,好彩無事唶…

引用:
原帖由 車哥哥 於 2011-1-29 01:23 AM 發表 查看引用來源

睇到b 豬嗰d 簽名相, 車仔又抬頭啦~~~
真????無野吸引wo~~~~~

引用:
原帖由 damabird123 於 2011-1-29 01:23 AM 發表 查看引用來源

件係想喇…唔係叫你入房做咩波…
可能一除衫:"挑那星,依條b豬,咁撚豬扒.腩大過胸,同我死撚開la~~"

引用:
原帖由 damabird123 於 2011-1-29 01:22 AM 發表 查看引用來源

Chris 妹  100 好悪 kun 喎…話時話典解你咁仲意衝紅燈既…
100 ~~ 100~~
因為我好想要囉....

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆