上一頁下一頁
發新話題

30/9 沙灣唱k團

收藏  |  訂閱
111  2.4k

引用:
原帖由 濟癲 於 2008-9-29 02:46 PM 發表
又繼續呀  
搵d野撈先....再上......吊西~~~~

引用:
原帖由 david84hk 於 2008-9-29 02:43 PM 發表 查看引用來源

我一陣會落香港........充電先.....電話無電........聽日覆你~~~~~~~~~或bring vodka
OK I waiting your call ~THX

引用:
原帖由 david84hk 於 2008-9-29 02:47 PM 發表 查看引用來源

精液無限:smile_30:

引用:
原帖由 david84hk 於 2008-9-29 02:47 PM 發表 查看引用來源

咁利害

引用:
原帖由 szesze1025 於 2008-9-29 02:52 PM 發表

咁利害
唔算利害.......琴晚去完天地x玩能完......玩到3點左右.....再去向西找哈妹

引用:
原帖由 david84hk 於 2008-9-29 02:56 PM 發表 查看引用來源

唔算利害.......琴晚去完天地x玩能完......玩到3點左右.....再去向西找哈妹
好多老襟!

引用:
原帖由 ch_latour 於 2008-9-29 02:58 PM 發表

好多老襟!
琴晚我老死起天地x玩能完.....車我同fd去向西找囡吊西~~~~~~~
勁能多媽咪起度拉客.......而我找..........copy條囡....哈妹

引用:
原帖由 david84hk 於 2008-9-29 03:02 PM 發表 查看引用來源

琴晚我老死起天地x玩能完.....車我同fd去向西找囡吊西~~~~~~~
勁能多媽咪起度拉客.......而我找..........copy條囡....哈妹
好唔好食呀:smile_30::smile_30:

引用:
原帖由 david84hk 於 2008-9-29 03:02 PM 發表 查看引用來源

又會俾你揾到咁好野既!:smile_04: :smile_04:

引用:
原帖由 szesze1025 於 2008-9-29 03:05 PM 發表 查看引用來源

好唔好食呀:smile_30::smile_30:
肯定殘過粵語殘片

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆