上一頁下一頁
發新話題

萬怡娛樂城

收藏  |  訂閱
104  20.6k

查總,乜咁失策唔抄工號呀?

引用:
原帖由 香討荷蘭橙 於 2012-6-19 05:03 PM 發表 查看引用來源
返去間場嘈都未必有用.
係討論區九 up 更加係多能餘.

咁應該點做??:smile_41: :smile_41:

引用:
原帖由 香討荷蘭橙 於 2012-6-20 05:06 AM 發表 查看引用來源

係討論區九 UP 就天下無敵 , 發生 D 甘既事 , 唔通你真係夠膽一毫子都唔俾條女 !

同 K 場投訴跟本就多能餘 , K 場管到班女 , 班女就唔會甘 PK 對班客啦 !

K 場老總同你講 " 已經處理投訴 , 媽咪同女已經罰款 ...
:smile_o12::smile_o12::smile_o12::smile_o12:。。。果然係老手。。。

深表遺撼, 越嚟越唔得

常平宜家差成咁...

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2012-6-20 09:09 AM 發表 查看引用來源
咁應該點做??:smile_41: :smile_41:
既然你冇能力改變世界 , 唯有改變自己去迎合世界 !

女係 K 房表現有問題 , 就唔好帶女上房 , 間 K 場做唔到野 , 一次冇下次 , 或者上半場 K , 下半場去 SN !

引用:
原帖由 權王 於 2012-6-20 09:09 AM 發表 查看引用來源

:smile_o12::smile_o12::smile_o12::smile_o12:。。。果然係老手。。。
依家 CP , 跟本就客太多 , 場太多 , 場又唔憂做 , 女又唔憂做 !

以前就係港客三寶 : 人傻 , 錢多 , 懶闊佬 !

依家就係港燦三寶 : 咸濕 , 孤寒 , 老能途 !

:smile_o11::smile_o11::smile_o11:

引用:
原帖由 earth008 於 2012-6-20 01:51 AM 發表 查看引用來源

這樣就難些,台費就一定要比,系你比還是其他人比,如果你系貴客,可能媽咪自已出錢比都吾奇!:smile_13:
如果真係貴客 , 條女又點敢得罪個客呢 !

:smile_o11::smile_o11::smile_o11:

引用:
原帖由 香討荷蘭橙 於 2012-6-20 09:19 AM 發表 查看引用來源

既然你冇能力改變世界 , 唯有改變自己去迎合世界 !

女係 K 房表現有問題 , 就唔好帶女上房 , 間 K 場做唔到野 , 一次冇下次 , 或者上半場 K , 下半場去 SN !
ching你講野先係路,d女想唔想同你過夜,K 房 投唔投入,一定get到,你半迫半就就預左冇運行,上半場 K剩坐女 , 下半場去 SN or 找agent老快上門先係最好玩法

唉………深表同情:smile_27:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆