上一頁下一頁
發新話題

人就是這樣的:明知有錯,但仍要繼續錯

收藏  |  訂閱
142  30.7k

引用:
原帖由 CYGY 於 2009-10-30 03:45 PM 發表
其實樓主都係想我地講

人一世物一世
咩都要試下
搵到個靚仔又正既對手做愛既機會唔係好多
點都要玩盡佢

Right?
點為之"咩都要試下":smile_41: :smile_41:

引用:
原帖由 roby0821 於 2009-10-30 04:22 PM 發表 查看引用來源

點為之"咩都要試下":smile_41: :smile_41:
In this story, it means 3P / 4P / Sex Party

引用:
原帖由 CYGY 於 2009-10-30 04:24 PM 發表 查看引用來源

In this story, it means 3P / 4P / Sex Party
我諗會好正,,,,, 不過都係過唔到自己:smile_35:

引用:
原帖由 火爆肥妹 於 2009-10-30 04:22 PM 發表

point己中....:smile_o01:
到出左事或者後悔果時咪有得賴囉~"最撚衰discuss班友仔架啦~叫我去玩"唔關我事架":smile_13: ~~~":smile_45:

引用:
原帖由 Bel9009 於 2009-10-30 03:45 PM 發表 查看引用來源

唔知,真係唔知,我睇過3p, 4p的短片,好似好high,不過又好似好跨張,我從無唸過我生活圈子會有人咁玩,更無唸過有人約我咁玩,我想去睇吓,但唔一定玩,e+都未決定,我都未覆我個fd
去到你點會唔玩.

果D氣氛根本令你冇左自制能力.:smile_o14: :smile_o14: :smile_o14:

引用:
原帖由 roby0821 於 2009-10-30 04:26 PM 發表 查看引用來源

出左事或者後悔果時咪有得賴囉~"最撚衰discuss班友仔架啦~叫我去玩"唔關我事架":smile_13: ~~~":smile_45:
一心諗住3p4p, 點知去到比人輪......都唔知賴邊個好......:smile_o10:

引用:
原帖由 火爆肥妹 於 2009-10-30 04:29 PM 發表

一心諗住3p4p, 點知去到比人輪......都唔知賴邊個好......:smile_o10:
哦~咁樓主都係想去比人屌者~有乜所為者~:smile_o01: :smile_o01:

引用:
原帖由 火爆肥妹 於 2009-10-30 04:29 PM 發表 查看引用來源

唔係講笑, 聽人講都聽得多.
有一次發生响我ex嘅best fd身上.
佢識咗條仔無耐, 好似幾好仔咁, 有一晚陪條仔同班fd飲嘢, 飲到大大地, 成班fd開始亂嚟. 開頭淨係抽吓水, 後尾直頭畀人"手禁"住除, 之後就被幾個人輪......最衰係果條仔有份幫手"手禁"...........
果件事攪到條女變晒.....:smile_o08:

其實我覺得要得到最好既愛情 , 首先要學懂放下自己 .
如果妳想妳男朋友所有事情都以愛妳為先 ,
妳又點可以去做一 d 傷害佢既事呢 !!
但如果妳選擇左妳既個人快樂及感受為先 ,
禁同樣地 , 妳就唔可以對妳男朋友有所要求 .
當然包括日後佢對妳既愛有多少 ,
或許有日妳會連企係佢身邊既資格都無

引用:
原帖由 火爆肥妹 於 2009-10-30 04:34 PM 發表 查看引用來源

唔係講笑, 聽人講都聽得多.
有一次發生响我ex嘅best fd身上.
佢識咗條仔無耐, 好似幾好仔咁, 有一晚陪條仔同班fd飲嘢, 飲到大大地, 成班fd開始亂嚟. 開頭淨係抽吓水, 後 ...
你 ex best fd 已經唔係朋友? 係果個女仔?
依家變左點呀?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆