上一頁下一頁
發新話題

一位人妻被人露出的心路歷程** Arrived! 開估!!^^ p.261

收藏  |  訂閱
4.1k  815.7k

引用:
原帖由 快樂人妻 於 2017-6-26 01:59 PM 發表 查看引用來源
作晚帶同老公一齊同咗一班認識咗好多年嘅朋友仔一齊食飯.  呢班朋友大大話話都識咗十年以上. 其中一個男仔 Aron (假名) 係我喺澳洲讀書嘅時候認識嘅一位同學,  後來因為我嘅關係 Aron同我e ...
呢個Aron真係送到埋佢口都唔識食啦,有得巢香香個西喎 換轉係我 我已經成隻手攝咗入去你條tback上面 隔著條tback摸下你啲毛毛 如果你唔反抗就攝入去巢啦。 我唔會試探性咁摸架啦 一野就用手指大力卒你陰唇啦 等你有種突如其來嘅快感 之後就一路做出來回打圈咁去卒你。。。再插入小小你應該已經濕到洪水泛濫咁架啦 當你享受緊俾我撩西嘅時候 我仲會用另外一隻手拉低你條褲鏈 將你條tback露出嚟 等前面啲男人可以睇到你條tback 我隻手就喺入面巢緊 等佢哋羡慕下我 有得睇冇得巢。可能你ex仲會啱啱喺附近,睇住佢條女俾我撩緊西添。。。

引用:
原帖由 快樂人妻 於 2017-6-26 05:12 PM 發表 查看引用來源

Oooo korean girl,  must be a very exciting fingering experience for you =p
It was, but it happened a few years ago lu, haven't been clubbing for a long long time.

引用:
原帖由 Timbuktu 於 2017-6-26 05:22 PM 發表 查看引用來源

呢個Aron真係送到埋佢口都唔識食啦,有得巢香香個西喎 換轉係我 我已經成隻手攝咗入去你條tback上面 隔著條tback摸下你啲毛毛 如果你唔反抗就攝入去巢啦。 我唔會試探性咁摸架啦 一野就用手指大力卒 ...
哈...唔洗講都知師兄你一定會甘做啦:smile_40:

引用:
原帖由 快樂人妻 於 2017-6-26 01:59 PM 發表 查看引用來源
作晚帶同老公一齊同咗一班認識咗好多年嘅朋友仔一齊食飯.  呢班朋友大大話話都識咗十年以上. 其中一個男仔 Aron (假名) 係我喺澳洲讀書嘅時候認識嘅一位同學,  後來因為我嘅關係 Aron同我e ...
呢張相冇乜驚喜

引用:
原帖由 Timbuktu 於 2017-6-26 05:22 PM 發表 查看引用來源

呢個Aron真係送到埋佢口都唔識食啦,有得巢香香個西喎 換轉係我 我已經成隻手攝咗入去你條tback上面 隔著條tback摸下你啲毛毛 如果你唔反抗就攝入去巢啦。 我唔會試探性咁摸架啦 一野就用手指大力卒 ...
你.....真係會撩我?撩到我濕晒嗎?
....你好似唔係咁手多多架咋啵 =P

引用:
作晚帶同老公一齊同咗一班認識咗好多年�朋友仔一齊食飯.  呢班朋友大大話話都識咗十年以上. 其中一個男仔 Aron (假名) 係我喺澳洲讀書�時候認識�一位同學,  後來因為我�關係 Aron同我e ...
性慾同理智之間爭扎
想要,但又怕
終於追晒,希望你有性福

引用:
原帖由 快樂人妻 於 2017-6-26 06:05 PM 發表 查看引用來源

你.....真係會撩我?撩到我濕晒嗎?
....你好似唔係咁手多多架咋啵 =P
喂 玩到咁大?
小心啲講野呀。。。

引用:
原帖由 Timbuktu 於 2017-6-26 06:11 PM 發表 查看引用來源

喂 玩到咁大?
小心啲講野呀。。。
咩喎 在心中嘛
俾多次機會你 lol

引用:
原帖由 快樂人妻 於 2017-6-26 06:14 PM 發表 查看引用來源

咩喎 在心中嘛
俾多次機會你 lol
香香behave yourself

正衰妹。。。。

個ARON太浪費機會喇,點可以突然停左,既然都摸到毛毛到,咁一定要食住個勢摸埋落去,或者指插入去,雖然未必有得再進一步但都叫玩過呀

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆