上一頁下一頁
發新話題

一位人妻被人露出的心路歷程** Arrived! 開估!!^^ p.261

收藏  |  訂閱
4.1k  815.6k

好好身段,其實香港有小眾會將自己放上網俾人欣賞,佢地唔會放ig, 而係tumblur , 尺度開間大好多。希望再睇多 d 你 body

引用:
原帖由 快樂人妻 於 2017-6-23 08:08 AM 發表 查看引用來源
為咗俾到好嘅生活我 老公日日在外邊努力耕耘 身為一個女人仔雖然幫唔到D咩 但作為一個好老婆 最低限度都要打理好屋企同照顧好老公每日嘅飲食.

今朝一大早我已經起身煮定早餐俾老公食,早餐ready之後我便入房 ...
啱啱起身都己經硬硬地㗎喇,重要著到咁樣,加埋呢個姿勢……係男人都見到火都黎啦!

引用:
原帖由 快樂人妻 於 2017-6-23 08:08 AM 發表 查看引用來源
為咗俾到好嘅生活我 老公日日在外邊努力耕耘 身為一個女人仔雖然幫唔到D咩 但作為一個好老婆 最低限度都要打理好屋企同照顧好老公每日嘅飲食.

今朝一大早我已經起身煮定早餐俾老公食,早餐ready之後我便入房 ...
會好想後入你

支持師姐,身材好fit ,一次過睇哂三十頁,其實我都好鐘意走光,請下d男人食波餅,而佢地以為我唔知個下都幾正

唔桔對不著你:smile_o05:
引用:

引用:

patpat好正

優質股, 可看性高.

引用:
原帖由 快樂人妻 於 2017-6-24 16:02 發表 查看引用來源

終於遇到一個姐妹同我有相同喜好啦
妳試過點樣走光引D男人呢?
妳講得出因為佢哋以為妳唔知而覺得high嘅 我就知我同你應該好啱key =P
我都冇你地呢d朋友嘅...

人妻真係有料到,勁!

引用:

兩團肉好有雞蛋仔feel

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆