上一頁下一頁
發新話題

一位人妻被人露出的心路歷程** Arrived! 開估!!^^ p.261

收藏  |  訂閱
4.1k  815.5k

引用:
原帖由 快樂人妻 於 2017-6-23 08:08 AM 發表 查看引用來源
為咗俾到好嘅生活我 老公日日在外邊努力耕耘 身為一個女人仔雖然幫唔到D咩 但作為一個好老婆 最低限度都要打理好屋企同照顧好老公每日嘅飲食.

今朝一大早我已經起身煮定早餐俾老公食,早餐ready之後我便入房 ...
你的雙股圓圓肉引到男人硬哂:是甘的😳

引用:
原帖由 快樂人妻 於 2017-6-23 08:08 AM 發表 查看引用來源
為咗俾到好嘅生活我 老公日日在外邊努力耕耘 身為一個女人仔雖然幫唔到D咩 但作為一個好老婆 最低限度都要打理好屋企同照顧好老公每日嘅飲食.

今朝一大早我已經起身煮定早餐俾老公食,早餐ready之後我便入房 ...
點止瑕想
仲想俾你慢慢含腸腸
再同你慢慢玩

好令人瑕想呀
師姐身材好好
好想有呢個身材:')

引用:
原帖由 進擊的JJ 於 2017-6-21 10:44 PM 發表 查看引用來源
人妻真係股惑啦:smile_o09:
好誘人 背...睇到都硬晒

引用:
原帖由 進擊的JJ 於 2017-6-21 10:44 PM 發表 查看引用來源
人妻真係股惑啦:smile_o09:
好誘人 背...睇到都硬晒

引用:
原帖由 Yau3210 於 2017-6-23 03:46 PM 發表 查看引用來源
好令人瑕想呀
師姐身材好好
好想有呢個身材:')
有身材身邊都要有人識欣賞:smile_40:

引用:
原帖由 快樂人妻 於 2017-6-2 05:21 PM 發表 查看引用來源
小妹初來報到 來到引版讀文只讀了短短三天時間 一口氣看完其中兩位版主的所有文之後將我好多好多的回憶一次過勾起
看著看著不經不覺下面已經濕了一大片.
好奇心驅使之下忍唔住在其他版主post內留言 只係短短幾個co ...
剛剛睇到..支持 加油..我都硬晒

引用:
原帖由 快樂人妻 於 2017-6-2 05:21 PM 發表 查看引用來源
小妹初來報到 來到引版讀文只讀了短短三天時間 一口氣看完其中兩位版主的所有文之後將我好多好多的回憶一次過勾起
看著看著不經不覺下面已經濕了一大片.
好奇心驅使之下忍唔住在其他版主post內留言 只係短短幾個co ...
剛剛睇到..支持 加油..我都硬晒

好大隻

引用:
原帖由 快樂人妻 於 2017-6-3 01:26 AM 發表 查看引用來源
多謝各位熱烈的會響,我pm爆到一個我看不到新pm的階段了. 我想大家明白,我沒有興趣用wechat加任何人,因為我怕會被老公發現. 當我可以回pm的時候,私底下傾係ok嘅,email亦都ok. 希望各位不要再pm我要我加大家wecha ...
可以MAIL 傾..交個朋友都好....

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆