上一頁下一頁
發新話題

FL骨女穿和服好鬼正(有相)

收藏  |  訂閱
1.5k  183.5k

引用:
原帖由 勝肉強 於 2017-2-24 02:00 AM 發表 查看引用來源

168,222都可以試下態度几好
多謝你介紹!有空便去試!

引用:
原帖由 小張自強 於 2017-2-26 09:03 AM 發表 查看引用來源

呢D女無下次。
其實又不一定要指插才可以的,如果靚女又用心唔hea住
上我鐘,我都認為係合格,當然可以開放D就更加好!

引用:
原帖由 小張自強 於 2017-2-26 09:03 AM 發表 查看引用來源

呢D女無下次。
9成都冇嫁啦,手推場你想個個都有拍插咩

引用:
原帖由 香港有愛 於 2017-2-27 10:45 AM 發表 查看引用來源

9成都冇嫁啦,手推場你想個個都有拍插咩
我係話指數333,D女唔會再揾第二次,太保守。

小强指数333、同030,你選边个?之前同你話有高指数唔揾,不用样一般
引用:
原帖由 小張自強 於 2017-2-27 10:56 AM 發表 查看引用來源

我係話指數333,D女唔會再揾第二次,太保守。

引用:
原帖由 太陽之後 於 2017-2-25 02:14 PM 發表 查看引用來源

試過一次唔好玩就無下次,發掘下其他好玩先復卓!
絕對同意*!唔會再搵, 指數咁抵, 留番比熟客

話時話新來166, 有冇師兄已上??

引用:
原帖由 名留萬世 於 2017-2-26 12:41 AM 發表 查看引用來源

可以的333,但勿指插,她會黑面!
中路得 3 咪即係手摸口勿動?

引用:
原帖由 ha228 於 2017-2-27 11:01 AM 發表 查看引用來源
小强指数333、同030,你選边个?之前同你話有高指数唔揾,不用样一般
2 個都咁唔選, FL重有咁多女

引用:
原帖由 名留萬世 於 2017-2-27 10:33 AM 發表 查看引用來源

其實又不一定要指插才可以的,如果靚女又用心唔hea住
上我鐘,我都認為係合格,當然可以開放D就更加好!
我同意這位師兄的說法,大家要明白,黎呢啲大場,主要是搵靚女,如要指插,倒不如去口爆場好過啦。大埸係要講質素、靚女、服務。所以我試過那個陸生,主要都係buy佢靚女、服務好、識調情、沒有偷鐘就夠啦!

引用:
原帖由 Willie888 於 2017-2-27 11:48 AM 發表 查看引用來源

我同意這位師兄的說法,大家要明白,黎呢啲大場,主要是搵靚女,如要指插,倒不如去口爆場好過啦。大埸係要講質素、靚女、服務。所以我試過那個陸生,主要都係buy佢靚女、服務好、識調情、沒有偷鐘就夠啦!
第一,唔係個個都咁靚,第二,起機又貴過人,咁咪益晒D女。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆