上一頁下一頁
發新話題

一位人妻被人露出的心路歷程** Arrived! 開估!!^^ p.261

收藏  |  訂閱
4.1k  815.5k

引用:
原帖由 快樂人妻 於 2017-6-23 08:08 AM 發表 查看引用來源
為咗俾到好嘅生活我 老公日日在外邊努力耕耘 身為一個女人仔雖然幫唔到D咩 但作為一個好老婆 最低限度都要打理好屋企同照顧好老公每日嘅飲食.

今朝一大早我已經起身煮定早餐俾老公食,早餐ready之後我便入房 ...
香香你呢個姿勢。。。。。 你係唔係都想幫我含呢?

引用:
原帖由 快樂人妻 於 2017-6-23 08:08 發表 查看引用來源
為咗俾到好嘅生活我 老公日日在外邊努力耕耘 身為一個女人仔雖然幫唔到D咩 但作為一個好老婆 最低限度都要打理好屋企同照顧好老公每日嘅飲食.

今朝一大早我已經起身煮定早餐俾老公食,早餐ready之後我便入房 ...
梗哂,幻想緊香竹日食緊我條腸做早餐!我都唔執輸,請返你飲新鮮豆漿

引用:
原帖由 快樂人妻 於 2017-6-23 08:08 AM 發表 查看引用來源

絕對係啦!

引用:
原帖由 Timbuktu 於 2017-6-23 08:39 AM 發表 查看引用來源

香香你呢個姿勢。。。。。 你係唔係都想幫我含呢?
含你個頭

引用:
原帖由 lostergundam 於 2017-6-23 08:43 AM 發表 查看引用來源

梗哂,幻想緊香竹日食緊我條腸做早餐!我都唔執輸,請返你飲新鮮豆漿
Eee 核突

香香好忙呀,入得廚房,出得廳堂,加埋最強果辦,上得埋大床,真係吸引死人!

引用:
原帖由 快樂人妻 於 2017-6-23 08:53 AM 發表 查看引用來源

含你個頭
我都想你含朋友仔個頭:smile_40:

見到你呢個姿態唔硬....仲係男人咩,一定要狗仔底屌爆你...
引用:
原帖由 快樂人妻 於 23/6/2017 08:08 AM 發表 查看引用來源

~啪
引用:

令人瑕想~?!
無喎~
不過扯晒火啫~:smile_34:
叔叔最like呢D pat pat~
又挺又結實~
打落去應該係好彈手果隻~
啪啪啪~:smile_47:

咁都唔會令人瑕想實定係機的

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆