上一頁下一頁
發新話題

一位人妻被人露出的心路歷程** Arrived! 開估!!^^ p.261

收藏  |  訂閱
4.1k  815.1k

引用:
原帖由 NN121 於 2018-6-11 02:50 PM 發表 查看引用來源
我都有睇開你D文,假相甘系咪代表全部文都系假🤔其實甘做有咩得益呢?見你講到同老公生活甘美滿又鐘意露出,何必偷人相甘做🤔你影返張自己裸照上黎,班男人就乜都無嘢可以再講拉🤣男人只講身不講心嫁姐😊 ...
如何成為一位真正快樂人妻, 一位人妻被人露出的心路歷程...   樓主應重新出過一輯真實有關內容或你喜歡show off 的相, 你的文筆流暢自如, 英文程度非常之高, 一般現代英語使用恰如如其當,  想你定受過高等教育及在不知不覺間患上角色代入症 role substitution syndrome 而越玩越過癮, 以至不能自拔!  現在正是時侯紏正思想:smile_22::smile_22:良機, 提起勇氣, 面對現實, 加強自信, 靘係無標準架.......以真面目示人, 相信你會接受到很多掌聲代替噓聲的. 而令你從一年的歡愉可廷續下去...

引用:
原帖由 一等閑人 於 2018-6-12 11:03 PM 發表 查看引用來源
問題的精結,
在於樓主之前所發放嘅「福利相」,
被會員們得知是借圖、假相之嫌!

樓主有權去澄清,
其他會員亦有權查問,了解事件,
不過大前題必須保持理性討論交流,
若刻意粗言辱罵、言詞挑釁明顯已違版規了。

雖無特別聲明嚴禁借用網圖,
但刻意去隱瞞也有愚弄網友之嫌,
適當解釋澄清是對他人負責,
不過大家亦無需過於執著認真,
真亦假時假亦真,
明白事件就已經最好了!
...
我也同意,建議關閉此文,此po已無任何意義,如新人剛來看到尾才知被騙,對引版印象評價更吾好。

引用:
原帖由 okayokay 於 2018-6-13 01:26 AM 發表 查看引用來源

如何成為一位真正快樂人妻, 一位人妻被人露出的心路歷程...   樓主應重新出過一輯真實有關內容或你喜歡show off 的相, 你的文筆流暢自如, 英文程度非常之高, 一般現代英語使用恰如如其當,  想你定受過高等教育及在不知不覺間患上角色代入症 role substitution syndrome 而越玩越過癮, 以至不能自拔!  現在正是時侯紏正思想:smile_22::smil ...
你系米覆錯人,我吾系樓主ar (^3^)
其實樓主吾放相就甘出文一樣吸引,呃geh其實吾系其他人而系自己,連自己都呃埋其實真系好嚴重。系呢度根本無嘢需要認真,但偏偏樓主貪心咗小小看先會引發甘大件事。關咗個po,mud事都無

垃圾

引用:
原帖由 xxDD999 於 2018-6-9 05:21 PM 發表 查看引用來源
引版已經唔係第一次比人踢爆,如果唔想出真相,出下文米算囉
咁或者人地都係想保護自己姐
話晒如果真係女性的話 真驚驚俾人起底架噃:smile_13:

引用:
原帖由 yhwh 於 2018-6-9 03:27 PM 發表 查看引用來源
靚靚人妻....post返張自拍出黎....大家一定即刻收咀
呢句岩聽

引用:
原帖由 xxDD999 於 2018-6-9 11:26 PM 發表 查看引用來源
男人扮女人,美孚當美國,周不時有,何需咁認真
周 ~~ 不時有

引用:
原帖由 xxDD999 於 2018-6-11 11:40 PM 發表 查看引用來源
真係好想知,引版呢度有幾多個係「真•女人」
都唔係好重要姐

引用:
原帖由 NN121 於 2018-6-11 02:46 PM 發表 查看引用來源
師姐面皮都真系~幾厚吓。真心佩服你仲可以惡返轉頭😂👍🏻
比人篤爆就話人地傻左比人玩左成年

比人篤爆就話你哋成班認真便輸了,
比人篤爆就話自己身材冇咁好
比人篤爆就話why so serious
呢種心地咁差既人重比attention佢?

講真如果佢真係有咁既外表,咁既老公,咁既生活。
咁我真係恭喜佢老公,屋企人,有個咁正既老婆同媳婦,要周圍露西比人睇,重要上引版寫出黎偷圖攞attention。呢種生活真係令人羨慕。

睇到都想俾師姐 甘樣試下 可惜這些機會不是我的

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆