上一頁下一頁
發新話題

一位人妻被人露出的心路歷程** Arrived! 開估!!^^ p.261

收藏  |  訂閱
4.1k  815.2k

真係好想知,引版呢度有幾多個係「真•女人」

引用:
原帖由 連續藍色樓奴 於 2018-6-11 10:24 PM 發表 查看引用來源
:smile_o03::smile_o03:點解香哥哥要block尻我地d ac, 唔俾我地用真正既ac講野,佢曳曳:smile_o01:

講到尾哥哥仔原來因為我唔show你同block咗你所以嬲嬲豬 aww 

引用:
原帖由 連續藍色樓奴 於 2018-6-11 10:21 PM 發表 查看引用來源

好有錢啊香哥哥, 又有'老公'又有Nanny, 又成日落Club house work out, 仲識INT, 幫西人Design House, Design到去韓國美國. 最正係咩? 係識扮女人, 識分下身, 識屈下'老爺'偷睇自己, 真係好正,我要迷戀你到永遠 全港得你一個唔憂做, 好正啊:'):')
我係男人都想插下你屎眼, 一個男人可以咁風騷到骨子里, J ...
係架我都覺得我好叻嘅其實,唔止你架呢到好多人都覺得我好叻添. 不過又唔需要因為我咁叻而太愛我嘅,我唔係個個都show架,有D(好似你咁) 我仲會block添,唔嬲得咁多架啦

雖然係假,但當故仔睇都幾好
D 相係正既條女,多謝分享
好快又小一個帖睇了

引用:
原帖由 中環的可愛龜頭 於 2018-6-12 12:40 PM 發表 查看引用來源
雖然係假,但當故仔睇都幾好
D 相係正既條女,多謝分享
好快又小一個帖睇了
一想到樓主是男人或者豬扒,你還想睇嗎?只所以多人睇,因為D人幻想緊樓主身材好嘅靚女,現在所有希望都幻滅了。你睇埋我份了。

引用:
原帖由 PERTER123456 於 2018-6-12 12:50 PM 發表 查看引用來源

一想到樓主是男人或者豬扒,你還想睇嗎?只所以多人睇,因為D人幻想緊樓主身材好嘅靚女,現在所有希望都幻滅了。你睇埋我份了。
做人有時咁清楚做乜
寫小說O個D 都唔一定係靚女啦
難得糊塗MA師兄

引用:
原帖由 連續藍色樓奴 於 2018-6-11 07:32 PM 發表 查看引用來源
估唔到樓主自己重迷戀緊個Post,自己推自己翻Page 1.:smile_40::smile_40:
又有人想講真相被Block:smile_42:唔好再私下叫巴打幫你平反啦~明你苦心經營咗成年好7撚唔甘心爛尾走.如果你真係女人,仲用咁撚多時間去收收埋埋堆女人相, 心理重唔7撚係扭撚曲到懷疑人生?
有巴打講得好正,總有人會唔接受現實.:smile_35:
下面係集合幾個巴打想我Post出黎既 ...
估吾到埋尾先系呢個po geh精髓\\(@_@“)// 

引用:
原帖由 中環的可愛龜頭 於 2018-6-12 01:04 PM 發表 查看引用來源

做人有時咁清楚做乜
寫小說O個D 都唔一定係靚女啦
難得糊塗MA師兄
都有人將D 假相既來源公開晒出黎.. 想繼續睇假相既可以繼續FOLLOW個D丫..
如果想睇故仔既, 其實隔離有情色文學版..
呢D POST最好睇既地方係因為本來夠"真實", 但D人愈作愈離地, 搵假相愈黎愈易穿煲..
咁唔專業自然變得唔好睇.
其實真心唔明, 明知係假都覺得可惜.. 可惜D咩呢宜家資訊咁多..
淨係TG D 咸GROUP真係追極都追唔切..

引用:
原帖由 jojo32c 於 2018-6-12 03:16 PM 發表 查看引用來源

都有人將D 假相既來源公開晒出黎.. 想繼續睇假相既可以繼續FOLLOW個D丫..
如果想睇故仔既, 其實隔離有情色文學版..
呢D POST最好睇既地方係因為本來夠"真實", 但D人愈作愈離地, 搵假相愈黎愈易穿煲..
咁唔專業自然變得唔好睇.
其實真心唔明, 明知係假都覺得可惜.. 可惜D咩呢宜家資訊咁多..
淨係TG D 咸GROUP真係追極都追唔切.. ...
只係有D 人一開頭期望太高姐
而家咪失望囉,一日見唔到真人
一日都當假就唔會失望:smile_40:

問題的精結,
在於樓主之前所發放嘅「福利相」,
被會員們得知是借圖、假相之嫌!

樓主有權去澄清,
其他會員亦有權查問,了解事件,
不過大前題必須保持理性討論交流,
若刻意粗言辱罵、言詞挑釁明顯已違版規了。

雖無特別聲明嚴禁借用網圖,
但刻意去隱瞞也有愚弄網友之嫌,
適當解釋澄清是對他人負責,
不過大家亦無需過於執著認真,
真亦假時假亦真,
明白事件就已經最好了!

假如大家依然繼續互相指罵下去,
只會沒完沒了,
我會考慮關閉此帖!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆