上一頁下一頁
發新話題

一位人妻被人露出的心路歷程** Arrived! 開估!!^^ p.261

收藏  |  訂閱
4.1k  815.1k

唔明呢到仲撐樓主既人係咩心態..
你出得假相就預左D相有人會見過或識穿得到架啦.. 你有權做假一樣其他人有權識穿既者.
重點係你俾人發覺左你做假, 咁你已經冇誠信可言啦..
仲有D新ACCOUNT走出黎話咩成班男人蝦女人? 喂大佬, 宜家樓主係男定女冇人知囉!
樓主仲好笑. 衰左就惡番轉頭, 遮醜呀? 咩半真半假者? 你講乜都冇人信架啦..

幾個ACCOUNT係到扯貓尾扯到極低手.. 本身潛水咪算囉, 自己都幫手將個POST推番前..

ANYWAY, 我個ACCOUNT都係新既. 因為俾你BLOCK左唔俾REPLY嘛.. 勁ON9
你BLOCK得幾多次? 以為得番自己D ACCOUNT幫自己講野就冇咁樣衰咩?

仲有邊個會想睇假相然後對住你個麻甩佬打飛機?

我係你就一係潛水, 一係就開新ACCOUNT 重新作新故仔喇.

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

大家唔好估啦!哩D所謂露出女係香討請返來嘅所謂五毛,騙人點擊率呃投資者架。請大家不要再上當了。

大家嘅回覆就是哩個所謂女人嘅收入來源。

引用:
原帖由 PERTER123456 於 2018-6-11 09:04 PM 發表 查看引用來源
大家唔好估啦!哩D所謂露出女係香討請返來嘅所謂五毛,騙人點擊率呃投資者架。請大家不要再上當了。
係香討請返來嘅所謂五毛,騙人點擊率呃投資者架

有見地   

引用:
原帖由 連續藍色樓奴 於 2018-6-11 07:32 PM 發表 查看引用來源
估唔到樓主自己重迷戀緊個Post,自己推自己翻Page 1.:smile_40::smile_40:
又有人想講真相被Block:smile_42:唔好再私下叫巴打幫你平反啦~明你苦心經營咗成年好7撚唔甘心爛尾走.如果你真係女人,仲用咁撚多時間去收收埋埋堆女人相, 心理重唔7撚係扭撚曲到懷疑人生?
有巴打講得好正,總有人會唔接受現實.:smile_35:
下面係集合幾個巴打想我Post出黎既 ...
傻豬 我點會唔甘心啫,我個人就係太多時間太無聊,工又唔洗返,老公同D朋友仔返緊工嘅時候無無聊聊咪上來睇下仲有邊D傻仔pm我話掛住我囉.

我又唔需要搵錢,又有nanny, 唔洗做屋企野. 你咁忙都仲繼續不停入來我個post講野啦,block咗你都仲要繼續入來搵我,你咁忙都對我咁上心. 我既然咁空閒,上來睇下你哋班傻仔又何樂而不為呢?

就淨係睇你咁上心咁落力,仲要咁勞氣都已經值回票價啦 hahahahaha

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

引用:
原帖由 jojo32c 於 2018-6-11 10:12 PM 發表 查看引用來源
你衰左就收皮啦好心.. 好撚嘔心呀仲係到死撐講到自己上黎睇傻仔.
你除左想兜之外, 仲串埋班支持你既人做傻仔..

繼續吹到自己打萬字文同搵假相黎係為左覓傻仔啦... 真係小學雞到震.
咁鍾意睇傻仔就唔好BLOCK任何一個, 我地咪繼續REPLY你等你HAPPY囉.
上面個POST篤穿你到兩個分身ACCOUNT, 你都夠無地致容啦.

仲撐:smile_45: ...
lol:smile_30:

引用:
原帖由 快樂人妻 於 2018-6-11 10:03 PM 發表 查看引用來源

傻豬 我點會唔甘心啫,我個人就係太多時間太無聊,工又唔洗返,老公同D朋友仔返緊工嘅時候無無聊聊咪上來睇下仲有邊D傻仔pm我話掛住我囉.

我又唔需要搵錢,又有nanny, 唔洗做屋企野. 你咁忙都仲繼續不停入來我個post講野啦,block咗你都仲要繼續入來搵我,你咁忙都對我咁上心. 我既然咁空閒,上來睇下你哋班傻仔又何樂而不為呢?

就淨係睇你咁上心咁落力,仲要咁勞氣都已經值回票 ...
好有錢啊香哥哥, 又有'老公'又有Nanny, 又成日落Club house work out, 仲識INT, 幫西人Design House, Design到去韓國美國. 最正係咩? 係識扮女人, 識分下身, 識屈下'老爺'偷睇自己, 真係好正,我要迷戀你到永遠 全港得你一個唔憂做, 好正啊:'):')
我係男人都想插下你屎眼, 一個男人可以咁風騷到骨子里, J得過J得過..

:smile_o03::smile_o03:點解香哥哥要block尻我地d ac, 唔俾我地用真正既ac講野,佢曳曳:smile_o01:
引用:
原帖由 jojo32c 於 2018-6-11 10:12 PM 發表 查看引用來源
你衰左就收皮啦好心.. 好撚嘔心呀仲係到死撐講到自己上黎睇傻仔.
你除左想兜之外, 仲串埋班支持你既人做傻仔..

繼續吹到自己打萬字文同搵假相黎係為左覓傻仔啦... 真係小學雞到震.
咁鍾意睇傻仔就唔好BLOCK任何一個, 我地咪繼續REPLY你等你HAPPY囉.
上面個POST篤穿你到兩個分身ACCOUNT, 你都夠無地致容啦.

仲撐:smile_45: ...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆