上一頁下一頁
發新話題

一位人妻被人露出的心路歷程** Arrived! 開估!!^^ p.261

收藏  |  訂閱
4.1k  815.1k

引用:
原帖由 快樂人妻 於 2018-6-10 20:53 發表 查看引用來源

其實我係真係用咗一半真一半假嘅相嘅
但係我又未至於男扮女,我係真係一個女來嘅,係身材其實沒咁好啫 ~_~
清者自清

引用:
原帖由 快樂人妻 於 2018-6-10 08:53 PM 發表 查看引用來源

但係我又未至於男扮女,我係真係一個女來嘅,係身材其實沒咁好啫 ~_~
咁不如即時影番2張真身咪得囉😍😍

俄羅斯:smile_41:

引用:
原帖由 快樂人妻 於 2018-6-10 08:53 PM 發表 查看引用來源

我估中咗呀,幾時派彩呀……

引用:
原帖由 beast74mo 於 2018-6-11 10:55 AM 發表 查看引用來源

我估中咗呀,幾時派彩呀……
D人話我係男人呀嘛 仲邊好意思再send相俾人丫

引用:
原帖由 快樂人妻 於 2018-6-11 01:44 PM 發表 查看引用來源

咩都好啦~傾下偈O者~

引用:
原帖由 快樂人妻 於 2018-6-11 01:44 PM 發表 查看引用來源

又係兩獲
咩都好啦~相要分享~

師姐面皮都真系~幾厚吓。真心佩服你仲可以惡返轉頭😂👍🏻

我都有睇開你D文,假相甘系咪代表全部文都系假🤔其實甘做有咩得益呢?見你講到同老公生活甘美滿又鐘意露出,何必偷人相甘做🤔你影返張自己裸照上黎,班男人就乜都無嘢可以再講拉🤣男人只講身不講心嫁姐😊

引用:
原帖由 快樂人妻 於 2018-6-6 01:00 PM 發表 查看引用來源

就係presentation先可以穿得咁casual, 個job都已經接咗仲finish埋,仲穿咁formal為咩?亦唔覺得係特別sexy, 好typical嘅shirt and denim, 平時casual出街都係咁穿架啦 ...
可以问下师姐你是做什么工作吗?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆