上一頁下一頁
發新話題

一位人妻被人露出的心路歷程** Arrived! 開估!!^^ p.261

收藏  |  訂閱
4.1k  815.1k

引用:
原帖由 BPF 於 2018-6-9 10:27 PM 發表 查看引用來源

一年 post回覆/查看
4,014 / 760,836 ,

大哥  要交數  你做正義踢爆左長篇劇 .
Check IP,  正/分身都走吾出方丈法眼
師兄,我講既方丈係樓主,唔係版主。
版主表示躺著也中槍🤣

引用:
原帖由 連續藍色樓奴 於 2018-6-9 10:40 PM 發表 查看引用來源

師兄,我講既方丈係樓主,唔係版主。
版主表示躺著也中槍🤣
係Block 唔係 Ban ,  Sorry 版主 :smile_27:

引用:
原帖由 快樂人妻 於 2018-6-9 07:58 AM 發表 查看引用來源
Long flight!!
一落飛機就去酒店check in, 然後馬上飛的士
雖然好攰,不過終於來到我哋嘅目的地lu~~

好多人都答啱咗嘅其實,你哋話我應該點樣決定邊個中獎好丫啦?

GO WARRIORS!! ...
唔洗問一定係我啦

其實...引版不嬲都好多人用假相扮女.扮鐘意露出.之後同你玩PM.如果你有女朋友的話.就密密覆你。話用自己相交換你女朋友D相...

曾經有基佬仲玩埋skype sd  女人片出黎扮係自己..想呃相呃片睇..

奉勸各位一句.引版當咸故睇好啦.

其實樓主對波時大時細...明眼人一睇就知..M到都冇可能變幻成咁..

同佢PM過程樓主都問過小弟拎女朋友相睇...:smile_35::smile_35:

不過我又鐘意佢寫o個D教事...所以明知係假都會捧場..

男人扮女人,美孚當美國,周不時有,何需咁認真

之前有個懲教男人扮女人出Po
我都指出過
不過冇人理仲連載咗好耐
不過而家我都覺得冇乜所謂了
踢爆人地其實我都冇so
自己唔睇就算

引用:
原帖由 快樂人妻 於 2018-6-9 07:58 AM 發表 查看引用來源
Long flight!!
一落飛機就去酒店check in, 然後馬上飛的士
雖然好攰,不過終於來到我哋嘅目的地lu~~

好多人都答啱咗嘅其實,你哋話我應該點樣決定邊個中獎好丫啦?

GO WARRIORS!! ...
4-0 ko左大帝

有故就聽
有波就睇
就算老作
人家都出波出汗汁
爬文數萬
歷久不衰
甜色兼備
仲想點呀

引用:
原帖由 臭輝 於 2018-6-10 08:12 AM 發表 查看引用來源

4-0 ko左大帝
現場見到james不停整住佢隻手,我老公話其實佢應該係帶傷上陣

引用:
原帖由 bee.ee 於 2018-6-10 06:59 AM 發表 查看引用來源
之前有個懲教男人扮女人出Po
我都指出過
不過冇人理仲連載咗好耐
不過而家我都覺得冇乜所謂了
踢爆人地其實我都冇so
自己唔睇就算
其實我係真係用咗一半真一半假嘅相嘅
但係我又未至於男扮女,我係真係一個女來嘅,係身材其實沒咁好啫 ~_~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆