上一頁下一頁
發新話題

一位人妻被人露出的心路歷程** Arrived! 開估!!^^ p.261

收藏  |  訂閱
4.1k  815.1k

引用:
原帖由 Littlechar 於 2018-6-9 07:37 PM 發表 查看引用來源

原來佢都係受害者 夢想幻滅 難怪佢咁大反應 失晒常係人都罵 : /
算啦 唔好再刺激佢啦,呢到無野好玩架啦

總係會有人唔信

引用:
原帖由 快樂人妻 於 2018-6-9 07:31 PM 發表 查看引用來源

由我開post已經知?
嗯,我一定信你架!~
你一定係今日先耶穌上身,要為民請命

Hehe傻仔,傻咗成年幾啦,仲喺到撐
#3824 我猜對了,美國,你好似沒表示

引用:
原帖由 快樂人妻 於 2018-6-9 07:58 AM 發表 查看引用來源
Long flight!!
一落飛機就去酒店check in, 然後馬上飛的士
雖然好攰,不過終於來到我哋嘅目的地lu~~

好多人都答啱咗嘅其實,你哋話我應該點樣決定邊個中獎好丫啦?

GO WARRIORS!! ...
人人有份 :smile_o12::smile_o12::smile_o12:

人妻一早就被人踢爆偷用星加坡女模相片 ,  當時有幾條友圍插揭秘者 ,  相信有分身幫拖 ,  事件不了了之 .  今日又紙包不住火也穿堡 .

其實人妻作者都好惦 ,  三日一小故事 ,  五日一大故事 ,  的確係多產之人 . 一年 post回覆/查看
4,014 / 760,836 ,  你好醒架

一個男人扮到到女人似貌似樣 ,  向你寫個服字 .  係女人都知二十歲同三十歲女人的身材變化

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

:smile_34:
引用:
原帖由 連續藍色樓奴 於 2018-6-9 10:05 PM 發表 查看引用來源

http://shylittlebaby.tumblr.com 一半相都係用tumblr呢個鬼妹既,
佢笑9我J左佢成年, 我係J, 但我係去呢相既主人tumblr J,唔係J佢堆二手相:smile_30:
想睇咩都有:smile_40::smile_40::smile_40:真的假不了, 假的真不了 ...
你用分身馬甲 ,怕q人 ?:smile_34:

:smile_34:
引用:
原帖由 連續藍色樓奴 於 2018-6-9 10:05 PM 發表 查看引用來源

http://shylittlebaby.tumblr.com 一半相都係用tumblr呢個鬼妹既,
佢笑9我J左佢成年, 我係J, 但我係去呢相既主人tumblr J,唔係J佢堆二手相:smile_30:
想睇咩都有:smile_40::smile_40::smile_40:真的假不了, 假的真不了 ...
你用分身馬甲 ,怕q人 ?:smile_34:

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

引用:
原帖由 連續藍色樓奴 於 2018-6-9 10:14 PM 發表 查看引用來源

方丈小L氣, Block撚左我其中一個ACC:smile_38::smile_13::smile_13:
一年 post回覆/查看
4,014 / 760,836 ,

大哥   , 你做正義踢爆左長篇劇 .
Check IP,  正/分身都走吾出方丈法眼

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆